MITROVIĆ SE POJAVIO NA UTAKMICI LIGE ŠAMPIONA I ODUŠEVIO NAVIJAČE! Postavili mu jedno pitanje, njegov odgovor je postao HIT!
Foto: JAMES FEARN/PPAUK / Shutterstock Editorial / Profimedia

SAD IM JE POTREBAN

MITROVIĆ SE POJAVIO NA UTAKMICI LIGE ŠAMPIONA I ODUŠEVIO NAVIJAČE! Postavili mu jedno pitanje, njegov odgovor je postao HIT!

Fudbal -

Reprezentativac Srbije i fudbaler Fulama, Aleksandar Mitrović, iskoristio je slobodno vreme kako bi sa tribina "Stamford Bridža" gledao utakmicu Lige šampiona.

Čelsi je završio svoje učešće u ovom takmičenju porazom od Real Madrida u oba susreta četvrtfinala, a revanš u Londonu ispratio je i Srbin koji trenutno pauzira zbog suspenzije.

Centarfor je i pre godinu dana viđen na stadionu gradskog rivala kada je došao da kupi dresove za rođendan sina koji je veliki navijač Čelsija.

Jedan navijač koji se našao u prodavnici u istom trenutku zamolio je srpskog fudbalera za fotografiju, a navodno ga je pitao da li prelazi u Čelsi i kao odgovor dobio "nadam se".

Ovaj put, fotografija Mitrovića sa tribina stadiona Čelsija pojavila se na popularnoj Instagram stranici posvećenoj ovom klubu i njihovim navijačima koja ima više od 200.000 pratilaca.

"Mitrović na "Stamford Bridžu", rekao je da se nada kada je upitan da li će igrati za Čelsi jednog dana", navedeno je uz selfi sa stadiona.

Razočarani onim što gledaju već neko vreme na utakmicama svog tima, navijači priželjkuju promene, a mnogi bi voleli da vide baš Mitrovića u plavom dresu.

Reakcija na fotografiju koja je izazvala najviše pažnje tiče se upravo mogućnosti da Srbin povede napad Čelsija, doduše na šaljiv način.

"Hajde da ga ubacimo u igru u drugom poluvremenu", poručio je navijač.

Čelsi je u utorak uveče vezao četvrti uzastopni poraz i ukupno sedmi meč bez pobede. Na tih sedam utakmica nekadašnji prvak Premijer lige i osvajač Lige šampiona iz 2021. godine postigao je samo tri gola.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track