GRMI INSTAGRAM! JK BEZ DLAKE NA JEZIKU O RAZVODU O KOJEM BRUJI PLANETA: Ako se majka meša u finansije i brak - šutnite ga odmah!
Foto: Nemanja Nikolić, LOIC VENANCE / AFP / Profimedia

BURNO

GRMI INSTAGRAM! JK BEZ DLAKE NA JEZIKU O RAZVODU O KOJEM BRUJI PLANETA: Ako se majka meša u finansije i brak - šutnite ga odmah!

Fudbal -

Defanzivac PSŽ-a Ašraf Hakimi svu svoju imovinu prepisao na ime svoje majke, pa će tako njegova još uvek zvanična supruga ostati bez milona posle razvoda, preneli su svetski mediji među kojima i španska "Marca".

Fudbaler je prošlog meseca optužen je da je silovao 24-godišnju devojku u svojoj kući u Parizu, kada su njegova supruga i deca bili na putu u Dubaiju, što je bila i inicijalna kapisla za razvod.

Francuski magazin "First Mag" objavio je da je glumica tražila polovinu njegove imovine, ne sluteći da njen suprug, pravno gledano, ne poseduje ništa.

Ašraf Hakimi
foto: Profimedia

Ovim povodom oglasila se i srpska pevačica Jelena Karleuša koja je putem društvenih mreža pokušala svetu da objasni da lepa španska glumica ipak neće ostati praznih ruku posle rastanka sa fudbalerom.

Popularna JK korak po korak objašnjava kako je zakon na strani Hibe Abuk, ali i deli savete svim damama koje su u dilemi kako treba da se ponaša pravi muškarac.

Jelena Karleuša
foto: Prtintscreen

Fudbaler i glumica upoznali su se 2018. godine dok je Hakimi bio u Borusiji Dortmund. Abuk (36) je glumica tunišanskog i libijskog porekla koja je, kao i Hakimi, rođena u Madridu.

Ova lepotica i pre nego što se upoznala sa Hakimijem izgradila uspešnu karijeru na filmu, glumila je u raznim TV serijama u Španiji.

Venčali su se 2020. godine i imaju dvoje dece.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track