"PLAĆEN STO I KUSUR MILIONA, A HODA PO TERENU" Legendarni as URNISAO skupocenu zvezdu Čelsija: Za te pare mogao bi barem da potrči
Foto: Mark Pain / PA Images / Profimedia

bez dlake na jeziku

"PLAĆEN STO I KUSUR MILIONA, A HODA PO TERENU" Legendarni as URNISAO skupocenu zvezdu Čelsija: Za te pare mogao bi barem da potrči

Fudbal -

Proslavljeni holandski fudbaler i dežurni kritičar Dušana Tadića, Vesli Snajder, sada se okomio na reprezentativca Argentine i igrača Čelsija, Enca Fernandesa.

Snajder je žestoko iskritikovao 22-godišnjeg fudbalera zbog očajnih partija u dresu Čelsija.

Nakon što je izabran za najboljeg mladog igrača Mundijala u Kataru, gde je sa Argentinom osvojio titulu prvaka sveta, Čelsi je doveo Enca za rekordnu sumu od 121 milion evra.

Očekivalo se da će Fernandez nastaviti sa sjajnim partijama u dresu engleskog tima, ali to se nije dogodilo. Nažalost, Argentinac je potpuno podbacio...

Nakon poraza od Rala našao se na žestokom udaru kritika, a najoštriji bio je legendarni Snajder.

"Ako dovedeš igrača za sto i kusur miliona evra, očekuješ makar da će da trči kao navijen, zar ne? Ali ne, on hoda po terenu" počeo je Holanđanin.

"Kada ga gledate zapitate se šta vlasnik kluba može da učini. Ništa. Pozvao bih tog dečka odmah na raport. Inače, ne smatram da je on neki sjajan fudbaler, daleko je od toga", dodao je Snajder.

Najviše zamerki imao je na zalaganje Argentinca.

"Ako ste vlasnik kluba i vidite da igrač od sto miliona trčkara ili hoda, onda morate biti besni. Ja bih bio ljut", rekao je bivši holanski as.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track