ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE NA UTAKMICU PROTIV TSC I OVERU TITULE: Karte nisu skupe, za klince ulaz besplatan
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

za trofej

ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE NA UTAKMICU PROTIV TSC I OVERU TITULE: Karte nisu skupe, za klince ulaz besplatan

Fudbal -

Crvena zvezda će u subotu od 18.00 časova dočekati TSC na stadionu “Rajko Mitić” u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije.

Crvena zvezda
foto: Starsport

Izabranici trenera Miloša Milojevića su na pragu osvajanja šeste uzastopne titule prvaka države, pošto im pobeda ili remi matematički omogućavaju šestu titulu zaredom, odnosno 34. u istoriji. To bi bilo izjednačavanje rekorda kluba iz 1977. godine.

Karte mogu da se kupe onlajn, a blagajne na stadionu rade od danas, pa sve do subote od 10.00 do 18.00 časova. Cene karata su: 300 dinara (Sever), 400 dinara (Istok), 500 dinara (Zapad), 1.000 dinara (tribina Siniša Mihajlović), 2.000 dinara (Vip 1 i 2), 3.000 dinara (Vip Galerija).

Crvena zvezda
foto: www.crvenazvezdafk.com

Klub je odlučio da se zahvali najmlađim navijačima besplatnim ulazom za decu starosti do 12 godina. Za njih će biti otvorena kapija broj 19 na istočnoj tribini stadiona. Neophodno je da mališani budu u pratnji barem jednog roditelja, koji ima ulaznicu za meč.

U subotu na utakmici biće nastavljena nagradna igra putem koje će autor najlepše urađenog plakata imati priliku da se upozna sa Zvezdinim prvotimcima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track