PARTIZAN ŽELI DA OVERI PRVO MESTO! Obradović pred gostovanje u Podgorici: Svesni smo značaja ove utakmice!
Foto: Nenad Kostić

aba liga

PARTIZAN ŽELI DA OVERI PRVO MESTO! Obradović pred gostovanje u Podgorici: Svesni smo značaja ove utakmice!

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da je njegova ekipa spremna za poslednju utakmicu regularnog dela ABA lige protiv Budućnosti, u kojoj bi crno-beli pobedom obezbedili prvo mesto na tabeli pred plej-of regionalnog takmičenja.

"Poslednja utakmica, svesni smo značaja. Ono što je bitno je da smo napravili skauting, ali je činjenica da je Budućnost promenila trenera i da će sigurno biti nekih novih stvari u njihovoj igri. Na nama je da probamo na samoj utakmici da reagujemo i da vidimo da li ima nekih noviteta, što se taktike tiče. Zdravi smo, spremni i svesni šta nas očekuje protiv ekipe koja ima kvalitet i koja na domaćem terenu igra sasvim drugačije", rekao je Obradović za klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u petak od 19 časova u Podgorici protiv Budućnosti, zaostalu utakmicu 22. kola ABA lige. Crno-beli su prvi na tabeli sa 23 pobede i dva poraza, ispred Crvene zvezde (21/3), koja danas igra u Baru protiv Mornara.

Košarkaš Partizana Uroš Trifunović rekao je da je utakmica u Morači najbitnija u dosadašnjem delu sezone.

"Želimo da obezbedimo prvo mesto koje nam je jako važno pred početak plej-ofa. Svi znamo koliko dugo Partizan nije bio prvi na kraju ABA lige. Dugo sam ovde, znam kako izgleda gostovanje u punoj Morači i koliko je teško. Dobra su ekipa, koja će sigurno pokazati reakciju na promenu trenera. Mi treba da budemo fokusirani, da igramo našu igru i sigurno ćemo obaviti dobar posao", rekao je Trifunović.

Budućnost je obezbedila plasman u plej-of i treća je na tabeli sa 18/7.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track