MURIĆ DAO KONOBARICI BAKŠIŠ OD 10.000 EVRA: Ona se oglasila i otkrila sve o LUDOJ NOĆI - potrošila je sav novac, a evo i na šta!
Foto: Yelena Shander / Alamy / Alamy / Profimedia, Printscreen Instagram

NEVEROVATNO

MURIĆ DAO KONOBARICI BAKŠIŠ OD 10.000 EVRA: Ona se oglasila i otkrila sve o LUDOJ NOĆI - potrošila je sav novac, a evo i na šta!

Fudbal -

Golman Barnlija i reprezentativac lažne države Kosovo Arijant Murić glavna je tema svetskih medija zbog pozamašnog bakšiša koji je ostavio jednoj konobarici.

Izvesna Šantal (25) pohvalila se da je od Murića dobila napojnicu vrednu 10.000 evra, preneo je "Bild".

Brnli je izborio plasman u Premijer ligu, a ovaj trenutak je Murić slavio u Minhenu.

Na stolu je bilo 40 flaša "Dom Perinjona", 10 flaša "Armand de Brinjaka" i još četiri flaše "Moeta", a kompletan ceh je iznosio 31.752 funte.

Murić je sve to "zaokružio na 40.000 funti, a Šantal je prizala da je deo novca podelila sa kolegama, a deo iskoristila da kupi buldoga.

Arijant Murić
foto: EPA/Claudio Bresciani

Arijent Murić je za U-21 crnogorsku selekciju branio dva puta, jednom u prijateljskom, jednom u kvalifikacionom meču protiv Slovenije, kada je dobio crveni karton zbog udaranja protivničkog napadača.

Murić je u leto 2018. neočekivano prihvatio poziv da stane na gol tzv. Kosova, pošto je dobio garancije da će biti prvi golman A selekcije.

(Kurir sport)

Bonus video:

02:14

SKANDALOZNO PONAŠANJE GOLMANA ARGENTINE! Bivši fudbaler Partizana: Zbog neprimerenog ponašanja SVE ZASLUGE MU PADAJU U VODU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track