ŠAMPANJAC NA HLAĐENJU - MARAKANA SPREMNA ZA ŠAMPIONSKO SLAVLJE: Crvena zvezda večeras (18.00) protiv TSC za overu titule
Foto: Mondo/Stefan Stojanović

SUPERLIGA

ŠAMPANJAC NA HLAĐENJU - MARAKANA SPREMNA ZA ŠAMPIONSKO SLAVLJE: Crvena zvezda večeras (18.00) protiv TSC za overu titule

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde večeras (18.00) igraju na stadionu „Rajko Mitić“ prvu utakmicu plej-ofa Superlige protiv TSC.

Pobedom ili remijem crveno-beli mogu i matematički da obezbede šestu titulu zaredom, odnosno 34. u svojoj istoriji.

- Uvek idemo na pobedu, a ni ovog puta neće biti promene kada je to u pitanju. Pitamo se, ali se pita i protivnik, međutim, daćemo sve od sebe da iskoristimo prvu meč loptu i osvojimo titulu - rekao je Miloš Milojević, a onda analizirao TSC:

- Rival će probati da pobedi, kao i uvek. Pratio sam im utakmice, igraju dobro, imaju kontinuitet od godinu i po dana gde nastupaju u identičnom sastavu, uigrani su. Ne mislim da će srljati, ali će pokušati da nas kazne i osvoje tri boda. Dobro su izbalansirani, sem dvojice mladih igrača, svi drugi su u dobrim takmičarskim godinama, a trener Lazetić ih je sjajno posložio. Prete brzinom, posedom, prekidom, kažem, vidi se pečat trenera i ukomponovanost.

FK Crvena zvezda
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Trener fudbalera TSC iz Bačke Topole Žarko Lazetić rekao je da će njegova ekipa igrati hrabro i pokušati da se suprotstavi Crvenoj zvezdi.

"Znamo koliko je njihov stadion težak za igranje i koliko kvalitetnu ekipu imaju. Izdvojio bih Kataija i Ivanića, koga cenim kao igrača i pre svega osobu, za koje mislim da spadaju u najbolje fudbalere lige, koji uvek blistaju na utakmicama protiv TSC-a. Naravno, tu je i Dragović u odbrani, ali i svi ostali izuzetno kvalitetni pojedinci, reprezentativci i igrači koji su dokazali da mogu da igraju na mnogo višem nivou od ovog u našoj ligi", naveo je Lazetić.

Klub očekuje dolazak velikog broja navijača na popularnu Marakanu. Cene karata su popularne, a za decu uzrasta do 12 godina ulaz je besplatan. Za mališane će biti organizovana i nagradna igra.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Već u sledećem kolu, u sredu, 26. aprila, fudbaleri Crvene zvezde igraće 170. večiti derbi, kada će gostovati Partizanu na stadionu u Humskoj.

Ta utakmica će najverovatnije biti igrana bez publike, pošto će crno-beli biti kažnjeni od FSS zbog prekida utakmice protiv Čukaričkog.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track