NA "ČIZMI" SU MNOGE STVARI REŠENE! Napoli ŠOKIRAO Juve u trećem minutu nadoknade, Vlahović dobio šansu tek u 90. minutu!
Foto: Nderim Kaceli/LiveMedia / ipa-ag / IPA / Profimedia

serija a

NA "ČIZMI" SU MNOGE STVARI REŠENE! Napoli ŠOKIRAO Juve u trećem minutu nadoknade, Vlahović dobio šansu tek u 90. minutu!

Fudbal -

Fudbaleri Juventusa izgubili su na svom stadionu od Napolija minimalnim rezultatom u utakmici 31. kola Serije A.

Sjajno je igrao Napoli tokom cele sezone, i potpuno zasluženo se nalazi na prvom mestu na tabeli.

Uzbuđenja na večerašnjem meču i nije bilo previše, ali možda i očekivano, s obzirom da su pomenute ekipe igrale veoma oprezno i strpljivo čekale svoje šanse.

Igrao se 82. minut kada je lopta završila u mreži Napolija, Di Marija je pogodio, ali se nakon proveravanja snimka uspostavilo da je načinje faul u začetku akcije.

Srpski as Dušan Vlahović dobio je šansu tek u 90. minutu utakmice kada je ušao na teren umesto Milika, a pravi šok za domaću ekipu desio se u trećem minutu nadoknade.

Tada je Elmas poslao loptu na drugu stativu, a na pravom mestu našao se Raspadori koji je zatresao protivničku mrežu i rešio pitanje pobednika.

Napoli trenutno ima 17 bodova više u odnosu na Lacio kojem pripada druga pozicija na tabeli, dok je Juventus treći sa dva boda manje od Lacija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track