OVAJ LAV JE OVDE, I DALJE OSTAJE KRALJ! Moćne reči Nenada Lalatovića posle pobede: Ne treba mene tek tako lako otpisati!
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

PREPOZNATLJIV MANIR

OVAJ LAV JE OVDE, I DALJE OSTAJE KRALJ! Moćne reči Nenada Lalatovića posle pobede: Ne treba mene tek tako lako otpisati!

Fudbal -

Fudbaleri Mladosti GAT pobedili su večeras na svom terenu Kolubaru rezultatom 1:0, u meču drugog kola plej-auta Super lige Srbije.

Strelac pobedonosnog gola bio je Novica Maksimović iz penala u 31. minutu.

Nakon utakmice, trener Mladosti, Nenad Lalatović koji je pre mesec i po dana, na zanimljiv način je komentarisao borbu za opstanak.

– Stvarno je veliki pritisaka bio na nama. Rekao sam već, da smo izgubili u Nišu, ispali bismo iz lige. U prvom poluvremenu duela protiv Kolubare smo bili fenomenalni, u drugom malo lošiji. Ali, u poslednje četiri utakmice, imamo dva remija i dve pobede, nismo primili gol. To pokazuje da smo tempirali formu. Mnogi su nas prerano otpisali. Ne treba mene tek tako lako otpisati. Mnogi moraju da znaju da ovaj lav ovde i dalje ostaje kralj – slikovito je o sebi govorio Lalatović.

Nenad Lalatović
foto: Starsport

Interesantno je da je Veroljub Dukanac, trener ekipe iz Lazarevca, zadovoljan izdanjem svog tima, iako je doživeo poraz, a da nije uputio nijedan šut u okvir protivničkog gola.

– Jako sam zadovoljan igrom moje ekipe. Imali smo nekoliko situacija da damo gol i ostvarimo dobar rezultat. Nije nas htelo u poslednje dve utakmice. U prvom poluvremenu smo bili dosta bojažljivi – rekao je posle utakmice Dukanac.

Mladost GAT je na 14. poziciji sa 26 poena, a Kolubara je na devetom mestu sa 37 bodova.

U narednom kolu, Mladost GAT će gostovati Javoru, dok će Kolubara dočekati subotički Spartak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track