NOVI OTKAZ U PREMIJER LIGI: Lids tera Garsiju i pregovara sa Alardajsom
Foto: Profimedia

PREMIJER LIGA

NOVI OTKAZ U PREMIJER LIGI: Lids tera Garsiju i pregovara sa Alardajsom

Fudbal -

Fudbalski klub Lids spreman je da otpusti trenera Havija Garsiju i da na njegovo mesto postavi nekadašnjeg selektora Engleske Sema Alardajsa, preneli su britanski mediji.

Četiri utakmice pre kraja sezone, Lids je na 17. mestu na tabeli Premijer lige, prvom iznad opasne zone, ali samo zahvaljujući boljoj gol razlici.

Garsija, imenovan u februaru kao naslednik Džesija Marša, upisao je sa ovim klubom pobede na samo tri od 11 ligaških utakmica. Lids je izgubio četiri od prethodnih pet mečeva, a u subotu mu sledi teško gostovanje Mančester sitiju.

Lids, Liverpul, Premijer liga, Enfild Roud
foto: Profimedia

Španac se pridružio Lidsu uz "fleksibilni" ugovor, pa čelnici ovog kluba razmatraju dovođenje bivšeg trenera Boltona, Vest Hema i Evertona, navodi Bi-Bi-Si (BBC) Alardajs (68) je bio bez posla od kraja sezone 2022/21. kada je njegov tadašnji klub Vest Brom ispao iz Premijer lige.

Od svih klubova koji se bore za opstanak u Premijer ligi, Lids će imati najteži zadatak pošto posle gostovanja Sitiju dočekuje Njukasl, potom ide u goste Vest Hemu i na kraju na svom terenu igra protiv Totenhema.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track