MESI JE BALVAN U KREVETU: Argentinska manekenka imala aferu sa slavnim fudbalerom! Izgleda da nije ostavio utisak!
Foto: EPA/Kiko Huesca, Instagram

ljubavnik u kopačkama

MESI JE BALVAN U KREVETU: Argentinska manekenka imala aferu sa slavnim fudbalerom! Izgleda da nije ostavio utisak!

Fudbal -

Noć koju nikada neću zaboraviti - ovim rečima opisala je aferu sa Leom Mesijem, bivša argentinska manekenka Ksoana Gonzales.

Ksoana Gonzales
foto: Printskrin/Instagram

Nije samo Kristijano Ronaldo ovih dana predmet svetskih medija što se tiče bivših ljubavnica. Izgleda je red došao i na Lea Mesija. Ni slavni Argentinac nije ostao pošteđen, iako se sprema za odlazak u Saudijsku Arabiju, gde bi trebalo da nastavi karijeru.

Leo Mesi
foto: Printskrin/Instagram

Nekadašnja devojka sa duplerice "Plejboja" Ksoana Gonzales prisetila se ljubavisanja sa slavnim Argentincem, nakon jedne žurke, sada već davne 2011. godine.

- To se dogodilo pre mnogo godina. Bio je veoma mlad. Ali znao je šta radi, bio je punoletan, to je važno - rekla je Ksoana Gonazeles, gostujući na jednoj TV stanici u Peruu i dodala:

- Nije mi on prišao, već njegov telohranitelj. Rekao mi je da postoji neko, ko bi voleo da me upozna. Bila sam zainteresovana, a onda se ispred mene pojavio Mesi, idol svih nas u Argentini.

Potom je Ksoana Gonzales otkrila deo razgovora između nje i Mesija.

- Pitala sam ga što je poslao čoveka iz svog obezbeđenja do mene, umoesto da mi sam priđe i upozna me. Tek kasnije sam primetila koliko je stidljiv. Pričali smo o muzici, ne sećam se da li mi je rekao da ima devojku, ili ne. Onda smo otišli ​​u njegov stan u Puerto Maderu.

Potom je Argentinka otkrila i pikanterije iz spavaće sobe.

- U krevetu očekujete da ako nešto uradite, onda će i onaj drugi to učiniti vama. Želela sam da mi da malo više. Ali... U nekom trenutku mi se učinilo da sam sa balvanom - opisala je plastično aferu sa Mesijem Ksoana Gonzales.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track