DEKI OČITAO BUKVICU DEČKU MIHINE ĆERKE: Mladi fudbaler NEPRISTOJNO GESTIKULIRAO, Stanković POBESNEO i postavio ga na mesto!
Foto: EPA-EFE LUCA ZENNARO

SERIJA A

DEKI OČITAO BUKVICU DEČKU MIHINE ĆERKE: Mladi fudbaler NEPRISTOJNO GESTIKULIRAO, Stanković POBESNEO i postavio ga na mesto!

Fudbal -

Samo ogromno čudo može da spasi Sampdoriju ispadanja iz Serije A! Ekipa koju s klupe predvodi Dejan Stanković pet kola pre kraja šampionata nalazi se na poslednjem mestu sa čak deset bodova zaostatka u odnosu na Speciju i Veronu, koje su na granici sigurne zone.

Klub iz Đenove je u sredu uveče doživeo možda i odlučujući udarac, Torino je slavio na stadionu "Luiđi Feraris" sa 2:0. U poslednjim minutima meča došlo je do incidenta, pošto je Pjetro Pelegri (22) postigao drugi gol za goste, potvrdio trijumf "bikova", a onda napravio nesportski gest prilikom proslave.

Pjetro Pelegri
foto: LaPresse ddp USA Profimedia

Pjetro je inače dečko Vilktorije, starije ćerke preminule legende Siniše Mihajlovića, kuma Dejana Stankovića. Pelegri je stavio je ruke na uši, a to je žestoko iznerviralo domaće navijače, igrače, ali i Dejana Stankovića.

Viktorija Mihajlović
foto: Pritnscreen/Instagram

Potrčali su ka mladom napadaču Intera, a posebno je bio ljut srski trener, koji je održao bukvicu mladom fudbaleru. Umešali sun se i ostali igrači, bio je tu i golman srpske reprezentacije Vanja Milinkovic-Savić, a na kraju su uspeli da spreče eskalaciju sukoba.

Ipak, kada su se glave malo ohladile, Pjetro Pelegri je uvideo da je pogrešio.

Pjetro Pelegri
foto: EPA-EFE LUCA ZENNARO

- Svi znaju da sam ja navijač Đenove, napravio sam grešku posle tog gola. Kada pogrešite, onda treba da se izvinite i upravo to želim da kažem. Izvinjavam se i igračima i navijačima Sampdorije - rekao je Pelegri pred kamerama.

Deki: Svako može da pogreši

Dejan Stanković je nakon izvinjenja Pelegrija spustio loptu.

- Svako od nas može da pogreši, prihvatam izvinjenje. Nije ni vreme ni mesto za onakve stvari, neka nas ostavi da patimo. Ako već naši navijači moraju da pate, ostavite ih na miru, nemojte da dodajete ništa na ovu patnju, dajte nam mir - poručio je Stanković.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track