POTEZ NERVOZNOG RONALDA OBIŠAO SVET: Molio je da ga ostave na miru, a onda je EKSPLODIRAO! Portugalcu pao mrak na oči! (VIDEO)
Foto: Printscreen

pobesneo

POTEZ NERVOZNOG RONALDA OBIŠAO SVET: Molio je da ga ostave na miru, a onda je EKSPLODIRAO! Portugalcu pao mrak na oči! (VIDEO)

Fudbal -

Gest nervoznog Kristijana Ronalda izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama.

Nakon remija sa Al Kalejom (1:1) najbolji igrač Al Nasra zbog jedne neprimerene reakcije dospeo je u centar pažnje.

Bio je to još jedan frustrirajući dan za Ronalda, jer se njegov tim nakon novog kiksa u Premijer ligi Saudijske Arabije dodatno udaljio od šampionske titule. Al Nasr sada ima pet bodova manje od lidera prvenstva Al Itihada i minimalne šanse da se domogne trofeja.

Ronaldo se nije proslavio na terenu, pa je bio izuzetno nervozan nakon poslednjeg sudijskog zvižduka i nije imao razumevanja za zahteve protivničkih igrača.

Naime, fudbaleri Al Kelaja silno su želeli Ronaldov dres i fotografiju sa slavnim Portugalcem, pa su ga opkolili nakon meča. To se nije dopalo Kristijanu, koji je bio nervozan zbog blede partije i lošeg rezultata svog tima.

Nervozni Ronaldo je dao dres Fabiju Martinsu i ljutito krenuo ka svlačionici, ali fudbaleri i članovi stručnog štaba protivničkog tima nisu odustajali. Želeli su po svaku cenu da dođu do fotografije sa velikom zvezdom.

U jednom momentu član stručnog štaba Al Kaleja zagrlio je Ronalda kako bi napravio selfi i to je razbesnelo Portugalca, koji ga je odgurnuo od sebe.

Zanimljivo, čak i nakon tog poteza igrači Al Kaleja nisu odustali. Čekali su ispred svlačionice Al Nasra da Ronaldo izađe... Da li su imali sreće, nije poznato.

Ronaldo je ove sezone odigrao 16 utakmica u dresu Al Nasra i postigao 12 golova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track