"TVOJA ĆERKA OD 18 MESECI JE KOPILE, TEBE ĆEMO DA SILUJEMO" Čuvena novinarka prolazi kroz pakao zbog JEDNOG PITANJA treneru Reala!
Foto: Printskrin/Instagram

ima li kraja

"TVOJA ĆERKA OD 18 MESECI JE KOPILE, TEBE ĆEMO DA SILUJEMO" Čuvena novinarka prolazi kroz pakao zbog JEDNOG PITANJA treneru Reala!

Fudbal -

Španska novinarka Marija Moran prolazi kroz dramatične trenutke nakon jednog pitanja koje je postavila treneru Reala iz Madrida Karlu Ančelotiju.

Marija Moran
foto: Printskrin/Instagram

Iako je od incidenta prošlo skoro nekoliko dana, tenzije se ne smiruju u španskoj javnosti i medijima. Mariji Moran pretili su na najokrutniji mogući način, govoreći da je njena ćerkica od 18 meseci kopile, te da će nju silovati.

Posle svega, Marija Moran, koja radi kao reporterka beIN Sports i GOL TV, bila je prinuđena da ode u policiju. Organi reda proveravaju sve pretnje, ali za sada nije objevljeno da je bilo ko od onih koji su je vređali priveden, a kamoli uhapšen.

Marija Moran
foto: Printscreen/Instagram

A, njeno pitanje koje je izazvalo lavinu pretnji, ticalo se toga da Vinisijus Žunior na utakmica pokazuje nervozu i negoduje sudijama. Marija Moran pitala je Karla Ančelotija:

- Mislite li da bi Vinisijusu koristio jedan crveni karton kao lekcija za konstantne proteste?

Italijanski stručnjak je odgovorio:

- Crveni karton? Ne treba mu crveni, samo mu to nedostaje. Dosta je sa svim ovim žutim kartonima koje je dobio.

Nakon tog trenutka, Marija Moran je počela da dobija brojne pretnje smrću na društvenim mrežama. Ozbiljne uvrede njoj i njenoj ćerkici od 18 meseci.

- Rekli su mi da će da me siluju, da mi je ćerka kopile, vređali su moju bebu, nazivali me kučkom, govorili gadosti o mojoj porodici... Sve stoji u prijavi policiji - objavila je Marija na Instagramu.

Jasper Silesen
foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Marija Moran bivša je supruga holandskog golmana i nekadašnjeg člana Barselone Jaspera Silesena. Ona se već dužio period sudi sa Holanđaninom, koji joj je pretio i koji odbija da mesečno plaća alimentaciju od 1.200 evra za njihovu ćerkicu. Bogatstvo Jaspera Silesena procenjeno je na 40.000.000 evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track