"REVANŠ PROTIV REALA KAO FINALE" Gvardiola posle remija: Tesna, tesna utakmica...
Foto: AP Photo/Manu Fernandez

LIGA ŠAMPIONA

"REVANŠ PROTIV REALA KAO FINALE" Gvardiola posle remija: Tesna, tesna utakmica...

Fudbal -

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je prvi meč protiv Real Madrida bio "tesan", i ocenio da će revanš biti kao finale.

"Kada smo mi bili bolji, oni su postigli gol. Kada su oni bili bolji, mi smo postigli. Tesna, tesna utakmica. Na 'Santijago Bernabeu' u polufinalu, ponekad smo imali dobre momente, a ponekad je bilo teško sa kvalitetom koji imaju na lopti. Finale je sledeće srede kod kuće sa našim navijačima", rekao je Gvardiola, preneo je Skaj.

Fudbaleri Reala i Mančester sitija odigrali su u utorak u Madridu nerešeno 1:1, u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona.

Real Madrid
foto: Francisco Macia / imago sportfotodienst / Profimedia

Aktuelni prvaci Evrope poveli su preko Vinisijusa Žuniora u 36. minutu, da bi konačan rezultat postavio Kevin de Brujne u 67. minutu.

Gvardiola je dodao da je njegov tim jako dobro ušao u drugo poluvreme, želeći da izjednači rezultat.

"Oni su igrali sa mnogo dodavanja po levoj strani, i stvarno su dobri, ali onda smo postigli fantastičan gol preko Kevina (De Brujne) i imali smo dobre momente, a na kraju su oni imali nekoliko dobrih šansi. Veoma su zahtevni, imaju iskustva i kvaliteta. Idemo u Mančester i videćemo šta možemo da napravimo bolje", istakao je on.

Trener Sitija ocenio je da je norveški napadač Erling Haland odigrao dobar meč, iako su igrači Reala dobro zatvarali prostor.

"Erlingu nije bilo lako. Dobro se kretao i imao je svoje šanse", rekao je Gvardiola.

Revanš između Sitija i Real Madrida igra se u sredu, 17. maja.

(Kurir sport/Sky Sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track