ISPLIVAO I DOKAZ - REAL JE BRUTALNO OŠTEĆEN?! Kontroverzna situacija prethodila golu Sitija, Madriđani KIPTE OD BESA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

sporna situacija

ISPLIVAO I DOKAZ - REAL JE BRUTALNO OŠTEĆEN?! Kontroverzna situacija prethodila golu Sitija, Madriđani KIPTE OD BESA! (VIDEO)

Fudbal -

Velika bura podigla se u javnosti zbog kontroverzne situacije koja je prethodila golu Sitija u Madridu.

Prvi polufinalni meč između Real Madrida i Mančester sitija u polufinalu Lige šampiona završen je bez pobednika (1:1).

Real je poveo golom Vinisijusa u 37. minutu meča i čuvao je prednost sve do 67. minuta, kada je sjajni Kevin De Brujne zatresao mrežu Madriđana. Međutim, atraktivan gol Belgijanca zasenila je situacija koja se dogodila neposredno pre njega.

Ralovi igrači bili su besni, jer 20-ak sekundi pre gola nije dosuđen aut u njihovu korist. Lopta je prešla liniju, ali sudija nije regovao i u nastavku akcije Građani su stigli do izjednačenja.

Uzalud su igrači kraljevskog kluba tražili od sudije pogleda VAR.

"Lopta je izašla, videli smo, ali VAR to nije video", besan je bio Anćeloti nakon meča.

Ovu spornu situaciju za "Radio Marku" prokomentarisao je i sudijski ekspert Pavel Fernandez. On ističe da je u nastavku akcije u jednom momentu došlo do promene poseda i da zbog toga VAR nije mogao da reaguje.

"Real tvrdi da je lopta izašla van granica terena pre gola De Brujnea, ali VAR to ne može da proveri jer je faza napada Sitija počela kasnije, nakon što je Kamavinga izgubio loptu. Situacija se ne može vratiti toliko daleko", objasnio je Fernandez.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track