OGLASIO SE NAPADAČ KOJI JE VELIKA ŽELJA CRVENE ZVEZDE: Evo šta je rekao za dolazak u Beograd i igranje u Ligi šampiona!
Foto: Alexey Filippov / Sputnik / Profimedia

sada je sve jasno

OGLASIO SE NAPADAČ KOJI JE VELIKA ŽELJA CRVENE ZVEZDE: Evo šta je rekao za dolazak u Beograd i igranje u Ligi šampiona!

Fudbal -

Crvena zvezda osvojila je na dominantan način titulu u Srbiji, šestu zaredom, koja joj je omogućila direktan plasman u neku od grupa Lige šampiona.

Zvezdan Terzić
foto: Zorana Jevtić

Shodno tome, čelnici Crvene zvezde već sada rade na sklapanju tima koji će biti kadar da se na terenu suprotstavi "monstrumima od 800 miliona evra", kako je najbogatije evropske klubove u intervjuu za Kurir nazvao Zvezdan Terzić, generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana 1A.

Crvena zvezda je odustala od Žana-Filipa Krasoa, koji je tražio astronomsku platu, posle ponuda iz Bundeslige, o čemu je pisao naš portal. Potom su se crveno-beli okrenuli drugim rešenjima, a jedno od njih je i Kolumbijac Mateo Kasijera.

Mateo Kasijera
foto: Mike Kireev/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Crvena zvezda je sa brzonogim napadačem koketirala prošlog leta, međutim on je otišao u Zenit koji mu je ponudio bolju platu, a i Sočiju je platio obeštećenje od 6.500.000 evra.

Ovogo proleća Crvena zvezda je ponovo kontaktirala Matea Kasijeru sa željom da vidi da li bi hteo da dođe u Beograd i igra Ligu šampiona. Kolumbijac je u razgovoru za portal "RB Sport" priznao da ima ponudu iz Srbije.

- Mediji su pisali da imam ponudu Crvene zvezde?! Da, video sam. Fokusiran sam na igranje u Zenitu, srećan sam ovde, kao i moja porodica. To je najvažnije - rekao je Mateo Kasijera i dodao:

Mateo Kasijero
foto: Profimedia

- Sigurno ću ostati u Zenitu i sledeće sezone. Ne želim da odem na leto. Volim Rusiju, trenira me najbolji trener u zemlji, a ovde se osećam više nego dobro.

Mateo Kasijera ima ugovor sa Zenitom do juna 2025. godine. Ove sezone nije imao zapažen učinak. Odigrao je 31 utakmicu u svim takmičenjima i dao pet golova za ekipu iz Sankt Peterburga.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track