PUCA OD SAMOPOUZDANJA! Vilijams-Gos veruje u plasman na F4, ubeđen je u pobedu protiv Partizana - Moramo da budemo pribrani!
Foto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

EVROLIGA

PUCA OD SAMOPOUZDANJA! Vilijams-Gos veruje u plasman na F4, ubeđen je u pobedu protiv Partizana - Moramo da budemo pribrani!

Košarka -

Večeras od 21 sat u prestonici Španije, u okviru petog meča plej-of serije Evrolige snage će odmeriti košarkaši madridskog Reala i Partizana.

Iza nas je veoma uzbudljiva serija, crno-beli su ostvarili dva "brejka" u Madridu, potom je Real dva puta slavio u Beogradu, a večeras ćemo saznati koji klub će se plasirati na Fajnal for Evrolige.

Pred večerašnju utakmicu, košarkaš Reala, Najdžel Vilijams-Gos istakao je da veruje u pobedu svog tima, i da se nada da će Real biti ta ekipa koja će se nadmetati u Kaunasu.

- Uzbuđeni smo zbog pete utakmice, odradili smo strašan posao u Beogradu, dobili dve utakmice. Drago nam je što smo se vratili i radujemo se sutrašnjoj utakmici. Samopouzdanje je na visokom nivou. Bili smo uvereni i pre treće i četvrte utakmice da možemo do pobede, a verujemo da možemo do pobede i sutra. Moramo da odradimo prave stvari i tako ćemo imati dobru šansu. Moramo da ostanemo staloženi. Utakmica će biti visokog intenziteta, možda bude oscilacija, ali moramo da budemo pribrani i održimo fokus kompletnih 40 minuta - istakao je Vilijams-Gos.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track