MESI OVAKVO PONIŽENJE NIJE DOŽIVEO U KARIJERI: Navijači PSŽ ne mogu da smisle slavnog Argentinca! Priredili mu neviđen PAKAO
Foto: David Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

BRUKA

MESI OVAKVO PONIŽENJE NIJE DOŽIVEO U KARIJERI: Navijači PSŽ ne mogu da smisle slavnog Argentinca! Priredili mu neviđen PAKAO

Fudbal -

PSŽ je na Parku prinčeva deklasirao Ajačio sa 5:0 (2:0) i poslao ga u Ligu 2, a utakmicu je obeležio povratak Lionela Mesija na teren nakon suspenzije koju mu je izrekao klub.

Na iznenađenje mnogih, Mesi se našao u startnoj postavi posle velike frke koja se dogodila zbog nedozvoljenog odlaska u Saudijsku Arabiju.

Iako je Argentinac uputio javno izvinjenje zbog svog postupka, navijači mu to nisu oprostili, pa su mu sinoć na stadionu u Parizu priredili poniženje kakvo nije doživeo u svojoj karijeri.

Žestoko je izviždan na predstavljanju, ali i kasnije tokom igre kad god bi imao loptu. Jasno su mu stavili do znanja da nije poželjan u klubu, uprkos tome što je najveća zvezda koja je ikada obukla dres PSŽ.

Zanimljiva je bila Mesijeva rekcija na pakao koji su mu priredili navijači. Dok su ga vređali i zviždali mu, on nije skidao osmeh sa lica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track