BIVŠI FUDBALER ZVEZDE POBEDIO U RIJALITIJU: Ima četvoro dece sa tri žene, a u svojoj zemlji važi za pravog Kazanovu!
Foto: Starsport, Printscreen Instagram

jedini preživeli

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE POBEDIO U RIJALITIJU: Ima četvoro dece sa tri žene, a u svojoj zemlji važi za pravog Kazanovu!

Fudbal -

Blagoј Georgiјev, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, pobednik је rijaliti programa "Survajver 7" u Bugarskoj.

Blagoj Georgijev
foto: Printskrin/Instagram

Ovaj neobični Bugarin stigao je do trijumfa 17. maja posle glasova žirija, sastavljenog od učesnika. Mnoge od njih je u obračunima tokom rijalitija eliminisao sam Blagoj Georgijev, ali su oni cenili njegovu fizičku i društvenu igru i dali mu glas.

Kako pišu mediji u Bugarskoj, većina učesnika bila je impresionirana snažnom voljom Blagoja Georgijeva, koji je nedeljama izdržao na usamljenom Pustom ostrvu i ostvario osam pobeda u duelima za opstanak.

Blagoj Georgijev
foto: Printskrin/Instagram

Pored titule "Poslednji preživeli", zasluženo je osvojio ček na 150.000 leva, odnosno nešto više od 76.000 evra. Sića, u odnosu na novac koji je zaradio tokom fudbalske karijere.

- Tokom rijalitija razmišljao sam o svojoj deci. Hteo sam da im budem primer. Želeo sam da im pokažem da nema odustajanja. Borio sam se za njih do kraja - rekao je Georgijev.

U rijalitiju "Survajver" Blagoj Georgijev upoznao je i svoju novu ljubav Mariju Obrejkovu, bugarsku manekenku od koje je stariji 21 godinu. Bugarin važi za velikog ljubavnika u svojoj zemlji, neki mediji su mu dali i nadimak Kazanova. Često učestvuje u rijalitijima po Bugarskoj.

Njegova prva velika velika ljubav bila je bugarska pevačica Lijana Popova. Bio je oženjen gimnastičarkom Hristinom Vitanovom sa kojom ima dvoje dece. ćerku Joanu i sina Davida. Iz veze sa Ruskinjom Esmer Omerovom ima sina Elaja, a iz ljubavi sa Zlatkom Rajkovom sina Blagoja juniora.

Blagoj Georgijev igrao je za Crvenu zvezdu u sezoni 2006/2007. Bugarin je ostao upamćen po velikom osmehu, dugoj kosi, ali i fudbalskom umeću. Posebno je bio upečatljiv u kvalifikacijama za Ligu šampiona u leto 2006. godine, kada su crveno-beli nesrećno poraženi od Milana, koji je te sezone poslednji put u svojoj istoriji osvojio eminentno UEFA takmičenje.

Blagoj Georgijev (41) posle Crvene zvezde otišao je u Nemačku u Duizburg, a onda u Rusiju, gde je tri sezone igrao za Terek iz Groznog. Tu je upoznao predsednika Čečenske republike, ujedno i prvog čoveka kluba Ramzana Kadirova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track