KUPI BARJAK, BUDI HUMAN I PROSLAVI ZVEZDINU TITULU: Novac ide za Institut za dečiju onkologiju i radiologiju Srbije
Foto: www.crvenazvezdafk.com

bravo

KUPI BARJAK, BUDI HUMAN I PROSLAVI ZVEZDINU TITULU: Novac ide za Institut za dečiju onkologiju i radiologiju Srbije

Fudbal -

FK Crvena zvezda obaveštava sve navijače da će se i ove sezone na proslavi 34. titule šampiona države, vijoriti crveno-beli barjaci na stadionu “Rajko Mitić” kao deo neizostavne koreografije.

Delije, Crvena zvezda barjaci
foto: www.crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda sledeće nedelje od 19.00 časova dočekuje Novi Pazar u poslednjoj utakmici plej-ofa Superlige.

Barjaci će biti prodavani u Red Star šopu, kao i na štandovima oko stadiona, cena je 500 dinara, a deo sredstava će biti uplaćen za infuzore na dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.

Crvena zvezda barjaci
foto: www.crvenazvezdafk.com

Pozivamo sve navijače Crvene zvezde da obezbede svoj barjak, kako bi bili deo proslave šeste uzastopne titule. Barjaci koji će se prodavati po ceni od 500 dinara, izrađeni su po motivima Crvene zvezde i u klubu su uvereni da predstavljaju neizostavan rekvizit svakog zvezdaša u ličnoj kolekciji. Klub inspirisan šampionskom fotografijom iz sezone 1976/77, želi da ponovo, kao i prošle godine, napravi ambijent za pamćenje.

Barjaci se prodaju u Red star Šopu sve do 28. maja kada će se odigrati utakmica, a tada će se na prilazima ka stadionu postaviti Zvezdini punktovi gde će svi moći da kupe barjak, budu humani i učestvuju u sjajnoj koreografiji koja nas čeka. Ujedno, biće to prilika da se na najbolji mogući način proslavi 34. titula, a u Zvezdi se nadaju i treća uzastopna dupla kruna, što će ovu generaciju učiniti veličanstvenom.

Crvena zvezda barjaci
foto: www.crvenazvezdafk.com

Iz Crvene zvezde podsećaju sve zvezdaše da je ulaz besplatan, uz slogan:

- Vidimo se na Marakani!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track