UTAKMICA SEZONE ZA TSC Lazetić pred Novi Pazar: Za ovu situaciju spremali smo se skoro godinu dana...
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

UTAKMICA SEZONE ZA TSC Lazetić pred Novi Pazar: Za ovu situaciju spremali smo se skoro godinu dana...

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da je njegova ekipa na papiru favorit u predstojećoj superligaškoj utakmici protiv Novog Pazara, ali da je još dalek put do ostvarenja želja.

"Ostale su dve utakmice do kraja i bićemo oprezni. U Novom Pazaru je uvek teško igrati, ne samo zbog stadiona i terena veći zbog kvaliteta njihovog kluba. Imaju opasne igrače u tranziciji i igri jedan na jedan", rekao je Lazetić, prenosi klub.

"Iskustvo u sezoni, kao i činjenica da smo od njih dva puta gubili, poziva nas na punu pozornost koja neće izostati jer smo se za ovu situaciju spremali skoro godinu dana i videćemo da li smo i koliko spremni da poentiramo onako kako želimo", dodao je Lazetić.

Žarko Lazetić
foto: Starsport©

Fudbaleri TSC-a gostuju sutra ekipi Novog Pazara, u utakmici 36. kola Super lige Srbije.

Tim iz Bačke Topole je trenutno drugi na tabeli domaćeg šampionata 71. osvojenim bodom, dok je Novi Pazar šesti sa 50 bodova.

Lazetić je naglasio kako je u prvenstvu svaka odigrana utakmica zapravo utakmica sezone i da je na svakoj bilo važno pobediti i uzeti bod.

"Na početku sezone smo uzeli po bod i na Marakani i na JNA, tako da smo u ovu poziciju došli zahvaljujući kontinuitetu i radu. Predstojeću utakmicu svi nazivaju istorijskom ili utakmicom sezone. Naravno, mi smo svesni da kao klub možemo da dobijemo svaki meč, ali i da ga izgubimo ili igramo nerešeno, a tako će biti i protiv Novog Pazara, jer ni taj duel ni po čemu nije drugačiji", rekao je on.

TSC
foto: @starsport

"Od početka govorim da ćemo račune svoditi na kraju i zahvaljujući igračima, dobroj igri i rezultatima sada smo u poziciji da ovu, 36. u prvenstvu, shvatamo kao utakmicu sezone i verujem se da ćemo biti na maksimalnom nivou i da ćemo postići rezultat koji želimo", zaključio je Lazetić.

Utakmica je na programu sutra od 21.00 u Novom Pazaru.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track