ANĆELOTI OSTAJE NA KLUPI REALA: Razgovarao sam sa Florentinom, imam njegovu podršku!
Foto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

otvoreno

ANĆELOTI OSTAJE NA KLUPI REALA: Razgovarao sam sa Florentinom, imam njegovu podršku!

Fudbal -

Iskusni italijanski stručnjak Karlo Anćeloti potvrdio je da će ostati na klupi Real Madrida.

Anćeloti ima ugovor sa kraljevskim klubom do juna 2024. godine i po svemu sudeći odradiće ga do kraja.

Na konferenciji za medije pred meč sa Valensijom u La ligi Anćeloti se osvrnuo na aktuelnu sezonu i otvoreno govorio o svojoj budućnosti u klubu.

"Rekao bih da je ovo bila dobra sezona, naravno mogla je biti i bolja. Nismo zadovoljni kako smo odigrali u La ligi. Moja budućnost? Razgovarao sam sa predsednikom kluba (Florentino Perez) i pružio mi je podršku. Ceo svet zna da imam ugovor do juna 2024. godine i želim da ga odradim. U klubu su mi rekli da hoću. Sledeće sezone ću biti motivisan kao i uvek", poručio je Anćeloti.

Na pitanje o potencijalnom pojačanju u napadu, Italijan je rekao:

"Novi napadač? Nije vreme da pričamo o narednoj sezoni. Kritike usmerene prema Benzemi su besmislene, nije on jedini koji je igrao loše", kratak je bio Anćeloti.

Anćeloti je istakao da je podmlađivanje tima uveliko u toku.

"Tranzicija sa starijih na mlađe igrače? Ne smatram da će početi naredne sezone, ona je počela 2018. godine kada je otišao Ronaldo. Nakon toga Varan, Ramos, Bejl, Marselo, Isko... Sve smo ih zamenili neverovatnim mladićima, koji će sve više dolaziti do izražaja. Tranzicija je već počela, a završiće se kada Modrić, Benzema, Naćo, Karvahal i drugi prestanu da igraju za Real", jasan je Italijan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track