PRE UTAKMICE NE TREBA DA VODIŠ DEVOJKU U KREVET: Francuski golman otkrio koliko i zašto masturbiraju fudbaleri!
Foto: BENAROCH / Sipa Press / Profimedia, Shutterstock

mukica

PRE UTAKMICE NE TREBA DA VODIŠ DEVOJKU U KREVET: Francuski golman otkrio koliko i zašto masturbiraju fudbaleri!

Fudbal -

Nije lako biti profesionalni fudbaler. Ne svodi se sve na glamur, veliki novac na računu, skupa kola, velike kuće... Ima i još nešto.

Žerom Alonzo, Tijeri Anri
foto: Frédéric Chambert / Panoramic / Profimedia

Bivši golman PSŽ i još nekoliko francuskih klubova Žerom Alonzo (50) pričao je za "Frans fudbal" otvoreno o seksu i masturbaciji, tokom profesionalne karijere, sa čime se sve sreo i kakve je sve savete primao.

- Saigrači su rekli, ne diram devojku dan pre meča. Ha, ha, ha... Treneri su nam stalno govorili da ne treba da gubimo nivo testosterona pre utakmice, pa da samim tim i da ne vodimo ljubav - počeo je razgovor Žerom Alonzo i nastavio:

- Dan pre utakmice nikada nisam želeo da imam seks. Uvek sam razmišljao o utakmici jer sam bio zabrinut iz hiljadu razloga. Samo sam želeo da me ostave na miru. Umesto da maštam o ženama, ja sam gledao dokumentarac o kitovima na Antarktiku.

žena, zgodna žena, devojka
foto: Shutterstock

Govorio je o tome kako se uzdržavao od vođenja ljubavi.

- Mislim da sam u svakodnevnom životu prilično dobroćudan čovek, ali 24 sata pre meča čoveku svašta dođe u glavu. A to, naravno, uključuje i seks. Zato sam uvek više voleo da se isključim od svega, da budem sam. Moje odbijanje da imam ženu pored sebe dan pre utakmice bilo je psihičko, a ne fizičko.

Novinari su Francuza pitali da li je masturbirao, pozivajući se na iskustva nekih fudbalera.

- To je osetljiva tema, a ipak se svi naviknemo na nju jer mnogo vremena provodimo sami. Ponekad je potrebno da se oslobodite stresa. Nikada mi fudbaleri nismo razgovarali o tome među sobom, ali to se dešava i ne smatram da je to nezdravo.

žena, zgodna žena, devojka
foto: Shutterstock

Otkrio je da je masturbacija česta i redovna pojava među fudbalerima.

- Kada ste na pripremama dve i više nedelja pred start sezone, mislim da je teško reći da niko ne oseti potrebu da se isprazni... svako ko kaže suprotno, ne govori istinu. Mi smo momci, imamo želje, potrebe, oslobađamo mnogo testosterona. Tokom priprema nismo bili u kontaktu sa ženama, pa smo to morali da radim - otkrio je bivši golman PSŽ, Sent Etjena i Marseja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track