DULJAJ POSLE NOVOG KIKSA PARTIZANA: Nije prijatno biti na četvrtoj poziciji
Foto: www.partizan.rs

SUPERLIGA SRBIJE

DULJAJ POSLE NOVOG KIKSA PARTIZANA: Nije prijatno biti na četvrtoj poziciji

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da je publika mogla da uživa u otvorenoj utakmici, ali da njegov tim nažalost nije ostvario pobedu protiv Vojvodine.

"Mogu da budem zadovoljan kako smo danas odigrali utakmicu, takođe i fudbaleri Vojvodine što su nam omogućili da publici predstavimo jedan otvoren fudbal, četiri prelepa gola i bilo je sa obe strane dosta šansi, tako da mislim da su ljudi koji su došli danas mogli da uživaju. Nažalost mi nismo uspeli da ostvarimo ono po šta smo došli, da pobedimo", rekao je Duljaj na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Vojvodine i Partizana odigrali su večeras u Novom Sadu nerešeno 2:2, u utakmici pretposlednjeg 36. kola Super lige Srbije.

Partizan je na četvrtom mestu sa 68 bodova, dok je Vojvodina peta sa 62 boda. Oba tima naredne sezone će igrati kvalifikacije za Ligu konferencija.

Duljaj je istakao da njihov protivnik igra odlično na svom terenu, na kojem 11 utakmica zaredom nisu izgubili.

"Vojvodina i dalje nastavlja taj dugačak niz bez poraza na svom stadionu, tako da to nije slučajno. Još jednom čestitke kolegi i njegovoj ekipi na odličnoj igri i ne smemo zaboraviti da su oni pre nekoliko dana na teškom terenu imali jednu tešku utakmicu", ocenio je on.

Duljaj je dodao da se poslednje dve utakmice uglavnom igraju u isto vreme, a da je sada drugačije, pa Čukarički i TSC svoje mečeve igraju kasnije.

"Ne znam iz kog razloga sad je drugačiji termin, daleko od toga da je to alibi. Sami smo krivi što smo došli u ovu situaciju. Naravno da mi je krivo, ko voli da bude na četvrtoj poziciji posebno kada je jedan veliki klub kao što je Partizan", rekao je Duljaj.

Partizan će u poslednjem kolu na svom terenu dočekati Voždovac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track