ZVEZDAN TERZIĆ SIJA OD SREĆE: Treća dupla kruna je velika stvar! Sad nas čeka naporan posao! Da budemo spremni za LIGU ŠAMPIONA
Foto: Zorana Jevtić

direktorski

ZVEZDAN TERZIĆ SIJA OD SREĆE: Treća dupla kruna je velika stvar! Sad nas čeka naporan posao! Da budemo spremni za LIGU ŠAMPIONA

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije krio oduševljenje, nakon što su fudbaleri odbranili duplu krunu.

Zvezdan Terzić
foto: Zorana Jevtić

- Zadovoljstvo je ono što preovladava dan posle istorijske treće duple krune u nizu. Zvezda nastavlja da obara rekorde i podiže standarde u svakom smislu te reči, od kvaliteta samog fudbala do rezultata na terenu. Uveliko već razmišljamo i o takmičenju u Ligi šampiona - rekao je Zvezdan Terzić i nastavio:

- Želim da se zahvalim igračima na fenomenalnom odnosu tokom cele sezone i stručnom štabu na posvećenom radu, a Milošu Milojeviću zato što se pokazao kao pravi vojnik Crvene zvezde i zaslužio je da ima duplu krunu. Iza nas je istorijska sezona, moramo da budemo ponosni na postignute rezultate.

Zvezdan Terzić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Podsetio je Zvezdan Terzić i na bolan poraz od Makabija iz Haife i ispadanje iz Lige šampiona.

- Velike promene su se desile krajem avgusta, ekipa je morala da se prilagodi drugačijoj filozofiji novog šefa stručnog štaba. U tim momentima su pokazali koliko vrede, zajedništvo i zašto su već godinama dominantni u Srbiji. Primarni ciljevi su bili osvajanje nacionalnog prvenstva i Kupa Srbije, ostvarili smo ih i to izuzetno ubedljivo.

Crvena zvezda deluje kao moćna organizacija. Na leto će klub igrati u Ligi šampiona.

- Ceo klub je pokazao, kao i igrači da smo iz godine u godinu na višem nivou i verujem da će baš zbog toga mnogo publike doći da pozdravi ovu ekipu u finalnom meču u nedelju. Crvena zvezda je prva u Evropi obezbedila grupnu fazu Lige šampiona, moramo da budemo svesni veličine tog uspeha - objasnio je Terzić i pozvao navijače na proslavu titule:

Zvezdan Terzić, Svetozar Mijailović, Mitar Mrkela
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Na navijačima je da dođu u nedelju i pozdrave šampione, koje će sledeće sezone gledati u najkvalitetnijem evropskom takmičenju. Zahvalio bih se i svojim najbližim saradnicima, nas naporan rad tek očekuje sa željom da navijači budu u septembru ponosni na ekipu koja će Zvezdu predstavljati u Evropi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track