TEN HAG ZADOVOLJAN PLASMANOM U LIGU ŠAMPIONA, ALI ŽELI POJAČANJA: Želimo više i ja nemam mnogo strpljenja
Foto: AP Photo/Dave Thompson

PREMIJER LIGA

TEN HAG ZADOVOLJAN PLASMANOM U LIGU ŠAMPIONA, ALI ŽELI POJAČANJA: Želimo više i ja nemam mnogo strpljenja

Fudbal -

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag rekao je povodom plasmana u Ligu šampiona, da se taj fudbalski klub vratio tamo gde pripada, ali da mora da se pojača kako bi bio konkurentan u borbi za trofeje.

Junajted je na Old Trafordu pobedio Čelsi sa 4:1 i obezbedio plasman u Ligu šampiona, kolo pre kraja Premijer lige. Ekipa se vraća u najelitnije takmičenje nakon što je ove sezone igrala u Ligi Evropa, gde je eliminisana u četvrtfinalu.

"Ovaj klub pripada Ligi šampiona. Plasman među četiri najbolje ekipe u prvenstvu je bio glavni cilj. Takmičenje je teško, ima mnogo klubova sa veoma dobrim ekipama, dobrim trenerima i velikim budžetima. Ovo je trenutno maksimum ali želimo više i ja nemam mnogo strpljenja. Mančester siti igra izvanredan fudbal, ali mi imamo još mnogo", rekao je Ten Hag, preneo je Skaj.

Mančester Junajted
foto: Paul Currie / Shutterstock Editorial / Profimedia

Junajted će do kraja sezone imati priliku da osvoji trofej, pošto igra u finalu FA kupa protiv gradskog rivala, šampiona Mančester sitija, 3. juna na Vembliju.

"Ovo je dobra osnova da na njoj gradimo, ali standardi i zahtevi moraju da budu viši. Tokom leta moramo da radimo sa ovom ekipom, ali moramo i da se pojačamo u prelaznom roku. Želimo da se takmičimo za titulu, ali to mora da bude realno. Sada smo daleko i imamo mnogo posla, ali trebaju nam bolji igrači ako želimo da se takmičimo na najvišem nivou", naveo je Ten Hag.

(Kurir sport/Sky Sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track