SPECIJALNI GOST NA PROSLAVI TITULE: Sutra je žurka na Marakani, a na njoj će biti i ČOVEK koji će se pitati za mnoge stvari!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

ljutice bogdana 1 a

SPECIJALNI GOST NA PROSLAVI TITULE: Sutra je žurka na Marakani, a na njoj će biti i ČOVEK koji će se pitati za mnoge stvari!

Fudbal -

Crvena zvezda sutra u 19.00 časova zatvara jednu od najuspešnijih sezona u istoriji kluba utakmicom protiv Novog Pazara, na stadionu "Rajko Mitić".

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Navijači Crvene zvezde i rukovodstvo kluba spremili su šampionsku žurku za sve koji dođu na popularnu Marakanu. U prilog tome, ulaz je besplatan i kapije stadion biće otvorene nekoliko časova pred početak utakmice.

Iz kluba poručuju navijačima da sa sobom ponesu crveno-bele barjake, kako bi ugođaj na tribinama tokom meča bio što spektakularniji. Za sve one koji nemaju barjake, moći će da ih kupe na nekoliko punktova oko Marakane.

Barak Bahar
foto: www.crvenazvezdafk.com

Specijalni gost Crvene zvezde biće novi trener Barak Bahar. Izraelac će sa svojim pomoćnicima gledati utakmicu protiv Novog Pazara. Biće to njegov prvi dolazak u Beograd posle avgusta prošle godine, kada se u Izrael trijumfalno vratio, posle iznenađujuće eliminacije crveno-belih od Makabija iz Haife.

Barak Bahar potpisao je ugovor na tri godine sa Crvenom zvezdom i kao pravi profesionalac čim je završio sezonu u Izraelu, odmah je prionuo na posao u novom klubu. Zajedno sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem i šefom skauting službe Markom Marinom napravio je Barak Bahar listu prioritetnih pojačanja u novoj sezoni, za igranje u grupnoj fazi Lige šampiona.

Barak Bahar
foto: www.crvenazvezdafk.com

Zvanična promocija Baraka Bahara kao trenera Crvene zvezde biće upriličena u Medija centru najtrofejnijeg srpskog kluba sledeće nedelje. Da podsetimo, crveno-beli su zimus potpisali dvojicu fudbalera Pitera Olajniku iz praške Sparte i Marka Stamenića iz Kopenhagena.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u majskom intervjuu za Kurir otkrio je da će klub nastojati da dovede još četvoricu ili petoricu kvalitetnih fudbalera do početka nove sezone. Reč je o strancima, ali i domaćim fudbalerima, a neki od njih imaju i status reprezentativaca Srbije.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track