USRED ZAGREBA NOSIO MAJICU ZVEZDE, A SAD STIŽE U PARTIZAN: Ognjen Vranješ prihvatio ponudu crno-belih!
Foto: CEM GENCO / AFP / Profimedia

POJAČANJE

USRED ZAGREBA NOSIO MAJICU ZVEZDE, A SAD STIŽE U PARTIZAN: Ognjen Vranješ prihvatio ponudu crno-belih!

Fudbal -

Ognjen Vranješ (32) naredne sezone nosiće dres Partizana!

Iskusni defanzivac postigao je dogovor sa crno-belima i u ponedeljak bi trebalo da stigne u Beograd na lekarske preglede, a sredinom naredne nedelje biće i njegovo zvanično predstavljnje prenosi "Telegraf".

Doskorašnji fudbaler turskog Hataja u Partizan u Partizan stiže kao slobodan igrač.

Momak koji se prethodnih godina više provlačio po "žutim stranama" zbog ljubavisanja i veza sa raznim pevačicama i starletama, od zime nije odigrao nijednu utakmicu. Ognjen Vranješ je bio je pod ugovorom sa klubom Hataj, međutim posle razornog zemljotresa koji je u februaru pogodio taj deo Turske, fudbalski kolektiv povukao se iz Superlige i Vranješ je postao slobodan igrač.

Ognjen Vranješ ponikao je u Borcu iz Banjaluke, a u decembru 2008. prelazi u Crvenu zvezdu. Po dolasku Vladimira Petrovića Pižona na mesto trenera crveno-belih Ognjen Vranješ ne uspeva da se nametne i mora da napusti klub, pa ide na pozajmice u Napredak i Šerif iz Tiraspolja. Igrajući za Šerif u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2010. godine protiv Dinama u Zagrebu pojavio se u majici Crvene zvezde, kada je moldavski klub izbacio predstavnika Hrvatske.

Bivši reprezentativac Bosne imao je bogatu inostranu karijeru. Nakon Šerifa nosio je dres Krasnodara, Alanije, Elazigspora, Gazijantepa, Sportinga iz Hihona, Toma, Anderlehta, Šarlroe, te AEK iz Atine gde je možda ostavio i najbolji utisak.

Kurir sport/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track