SEKSUALNI PREDATOR SADA ŠETA NOVU DEVOJKU: Slavni fudbaler godinama spavao sa ženom rođenog brata, bivšu tukao i vukao po podu
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

U AFERAMA DO GUŠE

SEKSUALNI PREDATOR SADA ŠETA NOVU DEVOJKU: Slavni fudbaler godinama spavao sa ženom rođenog brata, bivšu tukao i vukao po podu

Fudbal -

Iako je na terenu važio za velikog džentlmena i pravu dobricu, u privatnom životu Rajan Gigs je očigledni bio sušta suprotnost.

Nekadašnja zvezda Mančester junajteda i reprezentacije Velsa, iza sebe ima veliki broj afera, zbog kojih je boravio i u zatvoru.

Jedan od najboljih krilnih igrača u istoriji zbog toga je dobio nadimak "seksualni predator". Poznat je po tome da je imao svaku devojku koju je želeo.

Najveći skandal je svakako afera sa suprugom rođenog brata koja je kasnije pobacila njegovo dete. Otac ga se javno odrekao i stao na stranu sina Rodrija.

Gigs je 2011. šokirao javnost kada se saznalo da je osam godina imao aferu s Natašom Gigs, suprugom svog brata Rodrija. Nataša je otkrila i da je pobacila njegovo dete nekoliko nedelja pre nego što se udala za Rodrija u Las Vegasu 2010. Dok je skandal šokirao javnost, teško je zamisliti kako se osećala Rajanova supruga Stejsi, s kojom je dobio ćerku i sina.

"Svi mi imamo slabosti. Rajanova je bila da, kad ode u izlazak, mora da spava sa ženama. On je seksualni manijak. Ali ne mrzim ga, žao mi ga je", kazao je Rodri o bratu pre nekoliko godina.

Rajan se od supruge Stejsi sa kojom je bio deset godina u braku i s kojom je dobio dvoje dece. Upustio se u avanturu sa Kejt Grivil, koja ga sada tereti za seksualno i fizičko zlostavljanje.

Zbog napada na Kejt, policija ga je pre tri godine privodila, pa je jedno vreme proveo iza rešetaka.

"Ja sam serijski ljubavni varalica. Lažem svakoj partnerki. Ne mogu da odolim atraktivnoj ženi", kazao je Gigs na suđenju 2022. godine.

Ovo priznanje ne smeta devojkama. Naprotiv. Ovih dana je snimljen sa 14 godina mlađom atraktivnom Zarom Čarls. Paparaci su Gigsa snimili dok se šišao, a devojka ga čekala ispred frizerskog salona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track