LUDILO - BOGATI ŠEICI MILIJARDOM MAME MESIJA Otac slavnog Argentinca prihvatio ponudu, sve je spremno za NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI
Foto: JEAN CATUFFE/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

NESTVARNO

LUDILO - BOGATI ŠEICI MILIJARDOM MAME MESIJA Otac slavnog Argentinca prihvatio ponudu, sve je spremno za NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI

Fudbal -

Al Hilal iz Saudijske Arabije spremio je za Lionela Mesija dvogodišnji ugovor vredan čak 1,2 milijarde evra!

Slavnom Argentincu 30. juna ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom i jasno je kao dan da nema nameru da ostane u Parizu, pa je trenutno pitanje svih pitanja gde će nastaviti karijeru.

Emocije ili novac

Slavni as nalazi se na raskrsnici - povratak u voljenu Barselonu, ili odlazak u bogati Al Hilal.

Barselona mu ne može ponuditi novac koji želi, ali se Katalonci i dalje nadaju da će ljubav koju Mesi gaji prema tom klubu biti presudna.

Ipak, "Footmercato" tvrdi da Argentinac ipak izabrao novac. Navodno, njegov otac i agent Horhe Meis prihvatio je bogatu ponudu Al-Hilala i slavni as će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

Mesi će navodno potpisati najveći ugovor u istoriji fudbala. Al Hilal mu nudi čak 1,2 milijarde evra za ugovor na dve godine, odnosno 600 miliona po sezoni, uključujući provizije, bonuse i sve ostalo što sleduje.

Podsetimo, Ronaldo je sa Al Narom potpisao najveći ugovor u istoriji vredan 500 miliona evra za 2,5 godine, ali ovo što je ponuđeno Mesiju prelazi sve granice.

Suma je nerealna, ali kada su bogati šeici u pitanju sve je moguće.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track