ZVEZDA SPREMILA POGODNOSTI ZA SVE ČLANOVE KLUBA: To bi moglo da bude od velike važnosti pred LIGU ŠAMPIONA
Foto: www.crvenazvezdafk.com

isplati se

ZVEZDA SPREMILA POGODNOSTI ZA SVE ČLANOVE KLUBA: To bi moglo da bude od velike važnosti pred LIGU ŠAMPIONA

Fudbal -

FK Crvena zvezda misli na one najvernije, članove kluba i poziva ih da po izuzetno povoljnim cenama budu deo crveno-bele porodice i u sezoni 2023/24.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Članarina za najmlađe članove (do 18 godina) je nepromenjena 1.200 dinara. Za sve članove sa pravom glasa na klupskim izborima (preko 18 godina starosti), članarina iznosi 1.800 dinara.

Od prethodne članarine, iz kluba kažu da su kupili autobus za omladince. Sa ovom članarinom planirano je da se obnove prostorije i svlačionice Omladinske škole i da se poveća pomoć veteranima.

Obnova članarina i paketa karata za celokupnu sezonu, krenuće već početkom juna. Iz kluba podsećaju na jednu važnu stvar, da će samo članovi kluba moći da kupe pakete karata za sva domaća i internacionalna takmičenja.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

Obnova članstva i nova učlanjenja su dostupna i na karavanu koji će ovog leta obići preko 60 gradova u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori. Shodno novim tehnologijama, obnova i kupovina članarine i paketa karata, biće moguća onlajn putem i u prostorijama Servisa za članstvo na stadionu.

Onlajn platforma će omogućiti svim navijačima Crvene zvezde jednostavniji i efikasniji pristup željenim paketima karata.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track