DRAGAN ŠARAC PRED GOSTOVANJE INĐIJI: Pokazaćemo pravo lice i ostaviti Radnički u ligi!
Foto: Printskrin

baraž

DRAGAN ŠARAC PRED GOSTOVANJE INĐIJI: Pokazaćemo pravo lice i ostaviti Radnički u ligi!

Fudbal -

Trener fudbalera niškog Radničkog Dragan Šarac izjavio je danas da u prvom meču baraža za opstanak u Super ligi Srbije njegovu ekipu očekuje težak meč protiv tima koji odlično igra na svom terenu.

"Očekuje nas težak meč protiv ekipe koja odlično igra na svom terenu. Pokazali su to u poslednjih pet kola, kada su zabeležili tri pobede i dva remija. Zasluženo su izborili plasman koji im daje priliku da se bore za Super ligu", rekao je Šarac, a preneo klub.

Radnički će u prvom meču baraža za opstanak u Super ligi u sredu od 15.55 gostovati Inđiji.

"U kratkom periodu u kom smo imali prilike da "skeniramo" ekipu Inđije uvideli smo da imaju nekoliko iskusnih nosioca igre i talentovane mlade igrače. Tu je nekadašnji napadač Radničkog Slaviša Stojanović, koji donosi kvalitet ekipi. Mi idemo da odigramo meč bez kalkulisanja i probaćemo da ostvarimo pozitivan rezultat pred revanš", dodao je Šarac.

Revanš meč na programu je za vikend i igraće se u Nišu.

Govoreći o kadrovskoj situaciji, Šarac je rekao da je u ekipi dosta povređenih i suspendovanih igrača zbog parnih žutih kartona.

"Dva igrača ne mogu da nastupe zbog nakupljenih kartona, to su Petrov i Varga. Pored njih je i dosta povređenih – Frej, Jamkam, Marjanović i još nekolicina njih žale se na povrede tako da će biti veliki izazov osposobiti ih za ovaj meč", rekao je on.

Šarac je rekao i da "uprkos ovim nedaćama" njegova ekipa u predstojeća dva meča mora da "pokaže svoje pravo lice i izbori opstanak u Super ligi".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track