HOĆEMO POBEDU ZA GUDELJA! Emotivne reči kapitena Sevilje nakon tužnih vesti: U finalu Lige Evrope igraće za srpskog fudbalera
Foto: Kurir

KURIR NA FINALU LIGE EVROPE

HOĆEMO POBEDU ZA GUDELJA! Emotivne reči kapitena Sevilje nakon tužnih vesti: U finalu Lige Evrope igraće za srpskog fudbalera

Fudbal -

Specijalni izveštač iz Budimpešte: Aleksandar Knežević

Kapiten Sevilje i saigrač Nemanje Gudelja, Hesus Navas, emotivno je govorio o aktuelnoj situaciji srpskog fudbalera.

Španski klub će u sredu, od 21 čas, u Budimpešti igrati finale Lige Evrope protiv Rome, a dva dana uoči utakmice, srpski reprezentativac saopštio je tužnu vest da je njegova partnerka, Anastasija Ražnatović, izgubila bebu.

Na konferenciji za medije održanoj u utorak, jedan os brojnih španskih novinara koji je stigao u prestonicu Mađarske postavio je pitanje Navasu vezano za privatne probleme Gudelja.

Sevilja
foto: Kurir

Iskusni Španac je poručio da bi voleo da njegov tim pobedi kako bi trijumf i pehar posvetio Srbinu, a pomenuo je i bivšeg golmana Sevilje, Serhija Rika, koji je nedavno imao jezivu nesreću na jahanju i trenutno se nalazi u teškom stanju.

- Imaju našu podršku, našu pažnju. Bili smo sa njima i znaju da smo uz njih. Gudelj nam je drag i nadam se da ćemo moći da posvetimo pobedu njemu i Serhiju Riku koji prolazi kroz težak period - rekao je Hesus Navas.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track