EKSKLUZIVNO IZ BUDIMPEŠTE! KURIR SA LEGENDAMA SVETSKOG FUDBALA: Jedan as nas je BAŠ RAZOČARAO, čemu ovakvo ponašanje?! (VIDEO)
Foto: Kurir Sport

na finalu lige evrope

EKSKLUZIVNO IZ BUDIMPEŠTE! KURIR SA LEGENDAMA SVETSKOG FUDBALA: Jedan as nas je BAŠ RAZOČARAO, čemu ovakvo ponašanje?! (VIDEO)

Fudbal -

Specijalni izveštač iz Budimpešte: Aleksandar Knežević

Italijanski i španski se čuju na svakom koraku. Atmosfera - karnevalska. Na svakom čošku poruke dobrodošlice u Budimpeštu. Sve miriše na veliki fudbalski spektakl!

Budimpešta je dobila organizaciju finala Lige Evrope i posle samo nekoliko sati u prestonici Mađarske možemo da konstatujemo da je to pun pogodak!

Prosto se oseća fudbalski šmek, a sve to prati o "svemirski brod" na kome se igra finalni meč.

Impresivno, jedna reč u koju staje ono što većina ljudi pomisli kada prolazi kroz prostorije stadiona "Ferenc Puškaš".

Sevilja
foto: Kurir

Ovaj novoizgrađeni objekat (2019. godina) je dom reprezentacije Mađarske i ima kapacitet od 67.000 mesta.

Neke legende su malo uobražene

Legendarni Luis Garsija, Esteban Kambijaso, Filip Senderoš, Tijago... Jedan za drugim, izlazili su iz zvaničnog hotela koji je odredila UEFA za ovaj meč susretali se sa navijačima koji su želeli da dobiju autogram ili zajedničku fotografiju.

00:39

Legende kuliraju navijače na finalu LE

Neki su bili raspoloženi da izađu fanovima u susret, a neki i nisu. Luis Garsija, nekadašnji as Liverpul je tako odjurio u autobus, ni ne obazirući se na navijače koji su ga pitali za zajedničku fotografiju... A, za to bi mu treba ravno - 30 sekundi.

Finale LE
foto: Kurir sport
Finale LE
foto: Kurir sport

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track