STEPI OSTVARIO ŽIVOTNU ŽELJU, BIĆE SELEKTOR: Nažalost neće voditi Srbiju, već Nemačku! Finale na VIDOVDAN!
Foto: Peter Hartenfelser / imago sportfotodienst / Profimedia

bravo

STEPI OSTVARIO ŽIVOTNU ŽELJU, BIĆE SELEKTOR: Nažalost neće voditi Srbiju, već Nemačku! Finale na VIDOVDAN!

Fudbal -

Proslavljeni srpski trener Dragoslav Stepanović predvodiće selekciju Nemačke na Kupu jedinstva u organizaciji Evropske fudbale Unije (UEFA) i Visokog komesarijata Ujedinjenih nacija za izbeglice (UNHCR).

Dragoslav Stepanović
foto: Starsport©

Kako prenose nemački mediji, Frankfurt će biti domaćin drugog po redu Kupa jedinstva. Učestvovaće izbeglički timovi iz 14 evropskih zemalja.

Finale je 28. juna u kampusu Nemačkog fudbalskog Saveza (DFB) u Frankfurtu, a sudiće poznati nemački arbitar Feliks Brih.

Selektor Nemačke biće proslavljeni srpski trener Dragoslav Stepanović, popularni Stepi, koji živi u Frankfutu i veoma je popularan u Nemačkoj.

- Srećan sam što preuzimam ovaj zadatak. Želimo da se dobro pripremimo i odigramo jak turnir, uostalom Nemačka je branilac titule - prenose nemački mediji reči Dragoslava Stepanovića, za koga se kaže da je bivši trener Ajntrahta iz Frankfurta i jedan od najboljih svetskih bekova.

Ovo takmičenje u organizaciji Evropske fudbalske unije (UEFA) i Visokog komesarijata Ujedinjenih nacija za izbeglice (UNHCR) ima za cilj da promoviše integraciju izbeglica. Svi igrači su odabrani od strane Fudbalskog saveza regiona Hesen koji igraju za lokalne klubove.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track