SAGA SE KONAČNO ZAVRŠILA! Mesi se napokon OGLASIO i stavio tačku na celu priču - Argentinac POTVRDIO u koji klub prelazi!
Foto: AP Photo/Francois Mori

sve je gotovo

SAGA SE KONAČNO ZAVRŠILA! Mesi se napokon OGLASIO i stavio tačku na celu priču - Argentinac POTVRDIO u koji klub prelazi!

Fudbal -

Dugo se spekulisalo oko toga gde će proslavljeni argentinski fudbaler Lionel Mesi nastaviti karijeru, a sada smo konačno dobili odgovor na to pitanje.

Dileme više nema, pošto je Lionel Mesi u razgovoru za Mundo Deportivo potvrdio da će preći u Inter iz Majamija.

- Doneo sam odluku da idem u Majami. I dalje nije sve završeno 100%, neke sitnice fale, ali odlučili smo da tamo nastavimo naš put - kazao je Mesi.

Brojni navijači sa velikim nestrpljenjem čekali odluku argentinskog reprezentativca Lionela Mesija o tome gde će igrati u budućnosti.

Podsetimo, Mesi je slobodan u izboru nove sredine nakon što mu je istekao ugovor sa Pari Sen Žermenom, za koji je igrao dve godine.

Svetski mediji nedeljama spekulišu o Mesijevom narednom klubu, da li će se vratiti u Barselonu, gde je i stekao svetsku slavu ili će potpisati za Inter iz Majamija i okušati se u američkoj ligi.

Tačno je da će Mesi uskoro potpisati ugovor sa klubom iz američke lige, potvrdio je slavni Argentinac i tako rastužio navijače Barselone.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track