MAJKA MU ZAPALILA KOPAČKE, A SADA MU VEŽE PERTLE: Čudesna priča potencijalnog pojačanja Reala VIDEO
Foto: Instagram

MAJKA MU ZAPALILA KOPAČKE, A SADA MU VEŽE PERTLE: Čudesna priča potencijalnog pojačanja Reala VIDEO

Fudbal -

Ljubitelji fudbala su navikli da Real dovodi zvučna pojačanja.

Stoga ime Samjuela Čukvuezea ne privlači toliku medijsku pažnju, ali bi transfer 25-godišnjeg fudbalera Viljareala mogao da bude veliki dobitak za "kraljevski klub".

Čukvueze ima iza sebe sjajnu sezonu, ali i interesantnu životnu priču.

Napadač je imao teško detinjstvo i još teži zadatak da uveri roditelje da mu je mesto u fudbala. Majka je toliko želela da on ide u školu, a ne na treninge da mu je zapalila kopačke i opremu.

"Moja majka je htela da idem u školu, ja sam joj rekao da se želim da se fokusiram samo na fudbal. Zapalila je moje kopačke i opremu. Moje detinjstvo nije bilo lako. Dolazim iz siromašne porodice. Teško je doći kući iz škole i nemati ništa za jelo. Morao sam da idem kod drugih prijatelja da stavim nešto u usta ili čak da pijem vodu...", ispričao je svojevremeno.

Nigerijac je ipak uspeo da ostvari svoj san, pa je zadivio svet igrama za U17 reprezentaciju svoje zemlje 2015. godine na Svetskom prvenstvu.

Njegova cena se sada meri desetinama miliona evra, a prelazak u Real svakako bi bio vrh karijere.

U međuvremenu je i majka promenila svoj stav, pa je na društvenim mrežama osvanuo snimak kako mu veže pertle. U stvari, radi se o molitvi na igbo jeziku koja sadrži držanje osobe za nove i zglobove.

Čukvueze je u dresu Viljareala u 50 utakmica ove sezone postigao 13 golova i upisao 11 asistencija, a dva gola je dao Realu u Madridu, pa je od tada na radaru Florentina Pereza.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track