DOK EDIN BUDE IGRAO FINALE LŠ, ONA ĆE DOMINIRATI NA TRIBINAMA: Džekova supruga je LEPOTICA o kojoj svi pričaju pre meča (FOTO)
Foto: Instagram/amradzeko

PODRŠKA

DOK EDIN BUDE IGRAO FINALE LŠ, ONA ĆE DOMINIRATI NA TRIBINAMA: Džekova supruga je LEPOTICA o kojoj svi pričaju pre meča (FOTO)

Fudbal -

Edin Džeko će predvoditi napad Intera u finalu Lige šampiona, a taj podatak zanimljiv je iz više uglova.

Ove sezone, tridesetsedmogodišnji centarfor je na 12 utakmica u Ligi šampiona postigao četiri gola, a trener Simone Inzagi odlučio je da mu da prednost u odnosu na Romelua Lukakua, pa će predvoditi napad ekipe iz Milana protiv Mančester sitija uz Lautara Martineza.

Ono što je kod "bosanskog dijamanta" specifično, jeste to što će se u borbi za trofej, odnosno u možda i najvećoj utakmici u njegovoj bogatoj karijeri, susreti protiv kluba u kom je proveo pet godina svoje karijere.

Džeko je član Sitija bio od januara 2011. godine do juna 2016. kada je pojačao Romu nakon sezonske pozajmice, međutim na terenu neće biti mesta za stara prijateljstva.

Džeko će pokušati da sruši "Građane", a dok svi budu gledali njegov pokušaj, na tribinama će dominirati prelepa Amra.

Amra Džeko je Edinova najveća podrška zajedno sa njihovom decom, a zajedno su stigli u Istanbul kako bi ispratili veliko finale.

Uoči utakmice, ona je bila glavna vest britanskih tabloida, pa je tako "San" podsetio da je Amra sa samo 16 godina postala članica poznate modeling agencije "Elite models" iz Pariza.

Edin i Amra su se venčali 2016. godine, zajedno imaju četvoro dece, a počeli su da se zabavljaju dok je fudbaler nastupao upravo za Mančester siti.

Već je u svetu fudbala odavno poznato da Amra prati Edina na najvažnijim utakmicama, pa tako niko nije ni sumnjao u to da li će se pojaviti i u Istanbulu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track