NOVI TRENER ZVEZDE POSETIO PREDSEDNIKA IZRAELA: Poželeo mi je mnogo sreće na Marakani!
Foto: Nenad Kostić

SUSRET

NOVI TRENER ZVEZDE POSETIO PREDSEDNIKA IZRAELA: Poželeo mi je mnogo sreće na Marakani!

Fudbal -

Pre nego što započne novo i fascinantno poglavlje u svojoj karijeri, Barak Bahar je pozvan na sastanak sa predsednikom Izraela Jicakom Hercogom i njegovom suprugom Mihal.

Trener je posle odvajanja tri uzastopna šampionata napustio Makabi iz Haife i sada će voditi Crvenu zvezdu iz Beograda, šampiona Srbije.

On je u objavi na Instagramu izneo utiske sa posebnog sastanka, u kome mu je prvi čovek Izraela poželeo mnogo sreće u Srbiji i uspeha sa velikim evropskim klubom kakav je Crvena zvezda.

„Ove nedelje sam sa svojom porodicom pozvan na sastanak sa uvaženim predsednikom Hercogom i njegovom suprugom Mihal za na kome nam je poželeo mnogo sreće u novom poglavlju u našim životima. U poslednjih nekoliko nedelja, otkako sam najavio selidbu u Crvenu zvezdu, dobili smo stotine emotivnih čestitki i želja za uspeh od raznih ljudi - ljubitelja fudbala iz svih timova i iz cele zemlje, raznih klubova, pa čak i od mnogo Izraelaca koji žive u Srbiji i koji već čine da se osećamo kao kod kuće i pre nego što smo stigli. Veoma smo uzbuđeni zbog budućnosti i još više uzbuđeni zbog podrške kojom smo okruženi. Hvala".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track