ZAPLAKAO TOKOM RAZGOVORA S NOVINARIMA, PA PRIČAO O MEČU PROTIV SRBIJE! Hristo Stoičkov: Nije sjajno, ali očekujem pobedu Bugarske
Foto: Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

LEGENDA

ZAPLAKAO TOKOM RAZGOVORA S NOVINARIMA, PA PRIČAO O MEČU PROTIV SRBIJE! Hristo Stoičkov: Nije sjajno, ali očekujem pobedu Bugarske

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije od 20.45 časova igraće utakmicu četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Orlovi će kao gost igrati protiv Bugarske u Razgradu.

Upitan od strane bugarskih novinara o očekivanjima od utakmice, legenda bugarskog, ali i evropskog fudbala, Hristo Stoičkov, poručio je da veruje da Bugarska može da ostvari prvu pobedu u grupi G.

- Očekujem da pobede. Šta drugo mogu da očekujem? Kao bivši fudbaler želim da nacionalni tim ide napred, da pobeđuje. Nije sve onako kako bi trebalo da bude, ali želim uspeh ekipi i svima koji budu na stadionu da ih podrže - rekao je Stoičkov, a prenosi "gong.bg".

Bugarska
foto: EPA/GEORGI LICOVSKI

Bugarska iz tri utakmice ima jedan bod, dok je Srbija u dva odigrana meča zabeležila pobede.

Legendarni fudbaler prisustvovao je otkrivanju statue posvećene njemu u Hramanlima, a veliko poštovanje koje je dobio od građana ga je dovelo do suza.

Stoičkov je na početku karijere igrao za Hebros iz Harmanalija.

- Da dođem sam sa 13-14 godina. Tih godina je bilo sasvim drugačije, jako teško, ali smo zadržali prijateljstvo i poštovanje - poručio je on.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track