PARTIZAN BI MOGAO DA IZGUBI SVOG NAJVEĆEG BISERA: U Humskoj su procenili da će biti novi MITAR, ali su ga sklonili iz PRVOG TIMA
Foto: FSS

novi ugovor

PARTIZAN BI MOGAO DA IZGUBI SVOG NAJVEĆEG BISERA: U Humskoj su procenili da će biti novi MITAR, ali su ga sklonili iz PRVOG TIMA

Fudbal -

Matija Popović procenjen je u Partizanu, ali i celokupnoj srpskoj fudbalskoj javnosti kao napadač kvaliteta reprezentativca Aleksandra Mitrovića.

Matija Popović
foto: FSS

Momak koji još nema 18 godina priključen je prvom timu, njegovo ime se našlo na spisku putnika za pripreme, radovao mu se i trener Igor Duljaj, koji voli mlade talente. A, onda... Problem.

Matija Popović sklonjen je iz prvog tima, a kako piše portal Mozzartsport razlog je razmomilaženje u pregovorima oko potpisivanja prvog profesionalnog ugovora. Momak koji je visok 193 centimetra, izrazito snažan i brz, blistao je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu za kadete u dresu Srbije.

Igor Duljaj
foto: Starsport©

Partizan je trenutno u velikom problemu, pošto bi Matiju Popovića mogao da izgubi za trening kompenzaciju. A, inostrani klubovi već su počeli da obleću mladog fudbalera, njegovu porodicu i agenta. Borusija iz Dortmunda je najupornija.

Matija Popović bio je projektovan od strane sportskog sektora Partizana kao zalog za budućnost i trebalo bi u nastupajućoj sezoni da debituje za prvi tim. Da li će otići na pripreme u Sloveniji, ili će napustiti Humsku pokazaće dani pred nama.

Partizan je u prvim danima prelaznog roka raskinuo ugovore sa Ljubomirom Fejsom i Hamiduom Traoreom, dok je Slobodan Urošević otišao na Kipar, u Aris iz Limasola. Nejasan je status talentovanog Nemanje Jovića koji traži veliki novac od kluba, dok je ugovor istekao iskusnom golmanu Milanu Lukaču.

Nikola Antić
foto: FK Partizan/Sandić Foto

Crno-beli su ovog leta angažovali Franka Kanutea i Nikolu Antića, a u pregovorima su sa golmanom Aleksandrom Jovanovićem, a imaju želju i da angažuju nekadašnjeg Zvezdinog klinca, danas člana Voždovca Miloša Pantovića.

Kurir sport/Mozzartsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track