ZVEZDA KRENULA PO RISTIĆA, PA NALETELA NA CRVENO SVETLO! Crveno-belo dete NE ŽELI da se vrati na Marakanu, a ovo je PRAVI razlog!
Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

stop!

ZVEZDA KRENULA PO RISTIĆA, PA NALETELA NA CRVENO SVETLO! Crveno-belo dete NE ŽELI da se vrati na Marakanu, a ovo je PRAVI razlog!

Fudbal -

Crvena zvezda će naredne sezone biti učesnik Lige šampiona, pa samim tim klub iz Ljutice Bogdana uveliko radi na rekonstrukciji tima.

Pojačanja polako pristižu, mnogi fudbaleri bi voleli da naredne godine igraju u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju Evropi, neki su već prihvatili Zvezdinu ponudu, ali ima i onih koji su aktuelnom srpskom šampionu pokazali crveno svetlo.

Jedan od njih je Mihailo Ristić, dete crveno-bele porodice. Naime, kako piše A Bola, 27-sedmogodišnji fudbaler je odbio ponudu Crvene zvezde, želeći da sebi da još jednu šansu u portugalskom fudbalu.

Mihailo Ristić
foto: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

U sezoni koja je iza nas, Ristić je u dresu Benfike upisao samo 188 minuta, na devet utakmice, i uprkos tome nada se da će situacija po njega naredne sezone biti bolja.

Ono što njemu ide na ruku, jeste činjenica da je Aleks Grimaldo prešao u redove Bajer Leverkuzena, a nama ostaje da vidimo da li će baš Ristić biti njegov zamenik.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track