SAUDIJCI NE PRESTAJU DA POMERAJU GRANICE! Odjeknula je još jedna "transfer bomba" - doskorašnji AS Čelsija će igrati sa Benzemom!
Foto: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

bum

SAUDIJCI NE PRESTAJU DA POMERAJU GRANICE! Odjeknula je još jedna "transfer bomba" - doskorašnji AS Čelsija će igrati sa Benzemom!

Fudbal -

Dosadašnji fudbaler Čelsija Ngolo Kante potpisao je trogodišnji ugovor sa Al Itihadom, saopštio je danas šampion Saudijske Arabije.

Kante će se tako priključiti sunarodniku Karimu Benzemi, koji je početkom nedelje takođe potpisao trogodišnji ugovor sa Al Itihadom.

"Ne verujte u lažne vesti, Kante je sada Itihadov igrač", saopšteno je na Tviter stranici Al Itihada.

Mediji su preneli da je transfer 32-godišnjeg francuskog fudbalera vredan nešto više od 100 miliona evra godišnje, preneo je Skaj.

Al Itihad, koga predvodi bivši trener Totenhema i Vulverhemptona Nuno Espirito Santo, sezonu je završio kao prvi na tabeli sa pet bodova više od drugoplasiranog Al Nasra, za koga nastupa Kristijano Ronaldo.

Kante je napustio Stamford Bridž posle sedam godina. Osvojio je Ligu šampiona, Premijer ligu, FA kup, Ligu Evropa, FA kup, Super kup Evrope i Svetsko klupsko prvenstvo.

Za londonski klub odigrao je 269 utakmica i postigao 13 golova.

On je poslednjih sezona imao problema sa povredama, u tek završenoj sezoni propustio je 38 utakmica u svim takmičenjima, a Čelsi je u Premijer ligi zauzeo 12. mesto, najslabije otkako je osnovano to takmičenje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track