BOMBA! REPREZENTATIVAC SRBIJE OBUKAO DRES LOZNICE: Živeo je u gradu na Štiri! Sada su spremni za Superligu!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

pojačanje

BOMBA! REPREZENTATIVAC SRBIJE OBUKAO DRES LOZNICE: Živeo je u gradu na Štiri! Sada su spremni za Superligu!

Fudbal -

Neverovatna vest dolazi iz Loznice. Reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović obukao je zeleno-beli dres.

Nemanja Maksimović
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Ne, nije senzacija, već istina. Nemanja Maksimović došao je na trening fudbalera Loznice. Na molbu predsednika kluba Željka Markovića obukao je zeleno-beli dres Loznice i izazvao oduševljenje okupljenih.

Nemanja Maksimović (28) odradio je trening sa najmlađim fudbalerima Loznice i obavio razgovor sa prvim čovekom kluba Markovićem i trenerima omladinskih kategorija. Svoje prve fudbalske korake napravio je u klubu Gučevo iz Banje Koviljače, ali i Loznici, odakle je 2007. došao kao dečak u Crvenu zvezdu.

FK Loznica bi prema nekim informacijama bliskim uticajnim krugovima u FSS mogla administrativnim putem da se domogne Superlige. Ukoliko zbog "slučaja Kolubara" elitni rang bude proširen na 18 klubova, Lozničani bi zbog velelepnog stadiona dobili priliku da ugoste najbolje klubove domaćeg prvenstva.

Reprezentativac Srbije dane odmora provodi u rodnom kraju, pošto je iz Banje Koviljače. Sa porodicom uživa u miru i sprema se za novu sezonu. Nemanja Maksimović je fudbaler Hetafea, ali još nije poznato hoće li ostati u Madridu.

Za Nemanju Maksimovića interesovanje je pokazivala Crvena zvezda, međutim još nije poznato da li je došlo do intenziviranja pregovora, ili se sve završilo na spekulacijama.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track