PROBUDIO SE IZ KOME, EVO KAKO JE REAGOVAO KAD JE VIDEO SUPRUGU: Poznati golman u TEŠKOM STANJU posle nesreće, ali ovo ohrabruje
Foto: Instagram/albasilvat

OPORAVAK

PROBUDIO SE IZ KOME, EVO KAKO JE REAGOVAO KAD JE VIDEO SUPRUGU: Poznati golman u TEŠKOM STANJU posle nesreće, ali ovo ohrabruje

Fudbal -

Poznati golman, Serhio Riko (29), probudio se nedavno iz kome, a njegova supruga otkrila je u kakvom se stanju trenutno nalazi Riko.

Riko je, podsetimo, imao nesreću na jahanju.

Nakon završetka sezone, golman Pari Sen Žermena, došao je u Španiju, a do jezive nesreće je došlo na farmi u El Rosiju.

Prema verziji događaja koja se pojavila u španskim medijima, Riko je jahao konja koji se sudario sa drugim konjem. Čuvar mreže i konj su završili na zemlji, a jedan od konja ga je kopitom udario u glavu.

Navodno, Riku su slomljeni vratni pršljenovi i pretrpeo je moždani udar.

Pre desetak dana probudio se iz kome, a Alba Silva, njegova supruga otkrila je kako je reagovao.

- Zna naša imena i zna ko smo. Pamćenje mu je dobro, ali mislim da se ne seća nesreće i šta se dogodilo tog kobnog dana. Ima problema s izražavanjem, govorom... Idemo korak po korak. Sad želimo samo da mu je udobno i da se oseća dobro. Srećni smo što je preživeo i to je najvažnije - rekla je pa dodala:

- Napredak je vidljiv. Počeo je da komunicira s nama i srećni smo što nas je prepoznao. Znate kakve posledice ovakve nesreće mogu da ostave. Doktori ne žele da žure s oporavkom. Iz dana u dan je sve bolje i bolje. Pitali smo ga za nesreću, ali samo nas je bledo gledao.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track