PRELEPA ĆERKA PEĐE MIJATOVIĆA ODUVALA NADALA I ŠPANCE: Pojavila se na Rafinoј svečanoj večeri i ZAPALILA Majorku! (FOTO)
Foto: Instagram/ lola.mijatovicc

OČARALA IH

PRELEPA ĆERKA PEĐE MIJATOVIĆA ODUVALA NADALA I ŠPANCE: Pojavila se na Rafinoј svečanoj večeri i ZAPALILA Majorku! (FOTO)

Fudbal -

U drutšvu roditelja, Lola Mijatović (19), ćerka čuvenog fudbalera Predraga Mijatovića i njegove supruge Anete, pojavila se na događaju Rafaela Nadala.

Španski teniser je pokrenuo lanac luksuznih hotela, a na Majorci je otvorio prvi u nizu. Na svečanom otvaranju bilo je puno poznatih gostiju, a pozivnicu je dobila i porodica Mijatović.

Nekadašnji fudbaler Real Madrida, kluba čiji je Nadal veliki navijač, sa suprugom i ćerkom prisustvovao je značajnom događaju u biznis karijeri velikog tenisera.

Međutim, pored brojnih zvanica iz španskog i evropskog džet-seta, čini se da je Lola ukrala šou, pa su pojedini španski mediji pisajući o čitavom događaju, upravo nju stavili u prvi plan.

Popularni magazin "Hola", na svom sajtu, gde možete da vidite kako je Lola izgledala na svečanosti, doneo je informacije o tinejdžerki uz sledeći naslov: Sve oči uprte u Lolu, devetnaestogodišnju ćerku Peđe Mijatovića na otvaranju hotela Rafe Nadala.

Pomenuti sajt navodi da Lola ima starije sestre, Nađu i Ninu, a da Lola studira Biznis i internacionalne odnose.

Nakon predavanja je iskoristila priliku da dođe na Majorku, gde se skupio veliki broj poznatih ličnosti.

Navodi se i da Lola pored maternjeg, priča još tri jezika (španski, engleski i francuski), da je veoma zainteresovana za svet mode i da je to njena budućnost.

- Volim da budem model i da budem ispred kamera, ali sam i strastvena za proces i strast iza svake fotografije - poručila je ona za "Hola" prošle godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track