OTAC SREDIO SINU UGOVOR ŽIVOTA: Hrvatu umalo propao odlazak kod Ronalda! Tata je izveo neočekivan potez
Foto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

ZANIMLJIVO

OTAC SREDIO SINU UGOVOR ŽIVOTA: Hrvatu umalo propao odlazak kod Ronalda! Tata je izveo neočekivan potez

Fudbal -

Jutarnji sati u petak nisu doneli dobre vesti 31-godišnjem hrvatskom reprezentativcu Marselu Brozoviću.

Njegov potencijalni transfer iz Intera u Al Nasr stigao je do ivice provalije. Međutim, sve se promenilo kada je Marselov otac uzeo stvar u svoje ruke.

Kako piše Gazzetta dello Sport, Ivan Brozović je otpustio menadžere i angažovao nove, koji su završili transfer.

"Otac i sin Brozović izveli su blickrig u Parizu. Igračev otac Ivan uzeo je nove agente, Francuze, koji su zato tamo organizovali lekarski pregled i završne pregovore. Očigledno su Brozovići otkazali dosadašnjim Marselovim agentima, onima koji su dogovorili produženje ugovora s Interom pre godinu dana. S novom ekipom pregovarača sve je išlo ekspresno. Nakon što je prošao lekarski, Brozović i njegov otac sve su s novim poslodavcima dogovorili u luksuznom hotelu Šangri La", piše ovaj list.

Brozović će se pridružiti Kristijanu Ronaldu u Al Nasru na tri godine, gde će zarađivati između 26 i 27 miliona evra godišnje. Inter je takođe srećan zbog ovog transfera. Prvo, jer se rešio Brozovića koji ga je koštao 14 miliona godišnje, a drugo, jer je zaradio od ovog transfera 18 miliona evra koje može da usmeri na otkup ugovora Romelua Lukakua, što je prioritet trenera Inzagija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track