EKSKLUZIVNI PAPARACO! DUŠAN VLAHOVIĆ NA IBICI U DRUŠTVU GO-GO IGRAČICA: Pogledajte fotografije srpskog asa i atraktivnih Brazilki!
Foto: Kurir/Privatna arhiva

sa lica mesta

EKSKLUZIVNI PAPARACO! DUŠAN VLAHOVIĆ NA IBICI U DRUŠTVU GO-GO IGRAČICA: Pogledajte fotografije srpskog asa i atraktivnih Brazilki!

Fudbal -

Mikonos prošlost, Ibica sadašnjost. Dušan Vlahović maksimalno koristi odmor između dve sezone. U iščekivanju rešavanja svog klupskog statusa, srpski fudbaler se provodi na najpopularnijim svetskim destinacijama.

Prvo je izbor pao na Mikonos, gde je Vlahović uživao u društvu atraktivnih devojaka, a onda je usledio odlazak na Ibicu! Paparaco Kurira ekskluzivno je uslikao Dušana u jednom poznatom klubu, gde je pomno pratio nastup go-go plesačica iz Brazila.

Dušan je bio u malo promenjenom izdanju od onog na koje smo navikli jer je nosio naočare! Smestio se odmah pored di-džeja i bio je prava zvezda večeri. Svi su mu prilazili i želeli da se fotografišu.

Dušan Vlahović
foto: Kurir/Privatna arhiva

Još samo nekoliko dana odmora je pred Dušanom, jer se bliže počeci rada za novu sezonu. Trenutno se licitira po stranim medijima gde će srpski napadač nastaviti karijeru, a navodno je najbliža opcija Čelsi, koji je ponudio 60 miliona evra na ime obeštećenja Juventusu.

Pitanje je da li će "stara dama" biti zadovoljna tim iznosom ili će tražiti više. Utisak je da sjajni golgeter može da postigne i veću cenu. Od velike važnosti bi bilo da u novom klubu Vlahović ima uz sebe kvalitetne saigrače i da igra bude onakva kakva njemu odgovara.

Dušan Vlahović
foto: Kurir/Privatna arhiva

Dakle, sve suprotno od ovog kroz šta je prošao pod Alegrijem u Juventusu. Naravno, postoji mogućnost i da srpski as ostane u Torinu, ali nadamo se da do toga neće doći.

Dušan Vlahović
foto: Kurir/Privatna arhiva

Zbog povrede prepona propustio meč Srbije

Vlahović je po završetku sezone imao problema s preponama, zbog čega je morao da ide na terapije i propusti obaveze reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Dušan nije bio na raspolaganju selektoru Stojkoviću za utakmicu kvalifikacija Bugarska - Srbija, kao ni za prijateljski meč protiv Jordana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track