NAVIJAČI ZATEKLI FUDBALERA USRED ORGIJANJA, NANELI MU LAKŠE POVREDE: Bizarno! Bivši reprezentativac Brazila žestoko POSRAMLJEN
Foto: Shopland/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

NEZGODNA SITUACIJA

NAVIJAČI ZATEKLI FUDBALERA USRED ORGIJANJA, NANELI MU LAKŠE POVREDE: Bizarno! Bivši reprezentativac Brazila žestoko POSRAMLJEN

Fudbal -

Vredeo je i 20 miliona evra, igrao za reprezentaciju Brazila, a sada ga navijači tuku zbog orgijanja...

Bizaran slučaj zabeležen je u Brazilu gde je pretučen fudbaler Korintijansa, Luan Giljerme de Žezus Vijeira (30).

O slučaju su pisali lokalni, a brzo su preneli i svetski mediji, među njima i "Rojters".

Korintijans je napad navijača na prvotimca opisao kao kukavički akt agresije, a prema navodima, Luan je zadobio lakše telesne povrede nakon što su ga navijači izvukli iz jednog motela i tražili od njega da raskine ugovor sa klubom.

- Korintijans je sa tugom i ogorčenjem primio informaciju da su navodni navijači napali Luaka u utorak u ranim jutarnjim satima. Posle još jednog odvratnog slučaja nasila, Korintijans žali zbog trenutka netoleracije koji dominira brazilskim fudbalom. Ništa ne opravdava kukavičku agresiju koju je pretrpeo sportista - navedeno je u saopštenju slavnog kluba.

Luan je u Korintijans stigao 2020. godine za pet miliona evra iz Gremija. Odigrao je od tog trenutka 80 utakmica na kojima je postigao 11 golova uz pet asistencija.

Njegov ugovor ističe na kraju sezone, navijači nisu zadovoljni njegovim igrama, a prema navodima iz Brazila, Luana su u motelu zatekli usred orgija.

To je dodatno razbesnelo navijače i navelo ih da fizički nasrnu na fudbalera.

Luan nikada nije igrao u klubu van Brazila. Profesionalnu karijeru je počeo u Gremiju, a nakon šest sezona je prešao u Korintijans, od avgusta do decembra 2022. godine bio je na pozajmici u Santosu, a očekuje se da od 2024. godine zaigra u novom klubu.

Svojevremeno je pokazivao ozbiljan potencijal, prema podacima specijalizovanog sajta "Transfermarkt" njegova vrednost je u decembru 2017. godine iznosila čak 20 miliona evra.

Nešto ranije, odnosno početkom 2017. debitovao je za A tim reprezentacije Brazila za koji je odigrao samo dva meča, nakon što je nastupao za mlađe kategorije ove zemlje. Sa omladinskom selekcijom je 2016 godine osvoji zlato na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiro.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track